Järvenpäässä kahdeksan vastusti kuntaselvitystä

Paikalliset
Kommentoi 11

JÄRVENPÄÄ | Järvenpään valtuusto ruoti pitkään ja hartaasti kantaansa kuntarakenneselvitykseen tiistaina. Valtuusto päätti äänin 40–8 selvityksestä. Keskustan valtuustoryhmä ja demareista Pentti Virtanen olivat sitä mieltä, ettei kuntajakoselvityksen teko millään kokoonpanolla ole ajankohtaista.

Valtuustossa keskustalaiset olivat sitä mieltä, että lähipalvelut heikkenevät suurkunnassa ja päätöksenteko erkanee asukkaista.

Lue lisää keskiviikon Keski-Uusimaasta.

11 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

11.4.2012 11:58

eikai kukkosen klaani voi valtaansa jakaa, niin paljon on sormet syvällä jo kaikenlaisissa ...

14.4.2012 16:55

Olenko väärässä, kun epäilen Kukkosen vastustavan kuntaliitosta hovinsa kanssa? Puolustan kuntaliitosta, kunhan pääsemme eroon Kukkosesta ja hovistaan. Nykyaikaisen kaupunginjohtajana sosinoomi on auttamatta vanhentunut koulutus jolla ei ole mitään mahdollisuutta menesttyä kaupunginjohtajana, huutaa vaikka kuinka lujaa. Pitää Kukkosenkin muistaa, että se joka huutaa pelkää eniten. Puoluekirja ei lopulta Kukkosta pelasta, se nähdään seuraavissa vaaleissa!
Salmivuori tervehti kaupunginjohtajana, kun hän tuli vastaan ja vielä nytkin. Kukkonen ei ole morjestanut jos joskus on tullut vastaan. Toisen avioeron jälkeen herraa ei ole näkynyt. Sosionoomilta ei voi odottaakaan sivistynyttä käytöstä, on se sen verran alhainen koulutus.

11.4.2012 18:12

Keravalaisena kerroin ennen vitsiä, että jos keravalainen muuttaa Järvenpäähän niin molemmissa kaupungeissa keskimääräinen älykkyysosamäärä kasvaa. Nyt olen kyllä valmis kääntämään vitsin toisinpäin. Järvenpäällä on näköjään ainakin halua kehittyä.

11.4.2012 22:23

Olisin hämmästynyt jos nimenomaan tällä laadukkaalla keskustelupalstalla ymmärrettäisiin kuntauudistuksen välttämättömyys. Pahoittelen tietämättömyyttänne, mutta toisaalta helpompi on keskustella, jos voi ihan itse keksiä faktat kuulopuheita tukemaan.

11.4.2012 22:23

Olisin hämmästynyt jos nimenomaan tällä laadukkaalla keskustelupalstalla ymmärrettäisiin kuntauudistuksen välttämättömyys. Pahoittelen tietämättömyyttänne, mutta toisaalta helpompi on keskustella, jos voi ihan itse keksiä faktat kuulopuheita tukemaan.

12.4.2012 07:14

Maksaako tuo selvitys kunnalle jotain? Vai tekeekö ministeriö tuon maksutta pyynnöstä?

12.4.2012 12:53

kunta uudistus välttämätön joten nimet esiin henkilöistä jotka vielä suojelevat hyväveli s-ketjun ynm käsi lompakolla edustajiemme talous impperiumia järvenpäässä .omaisuudet takavarikkoon ja uudiskäyttöön alueen kehittämiseen

14.4.2012 12:27

Veikkaan, että jos ei Kukkosella olisi ollut 5 vuotista suojatyöpaikkaa (+ eläkkeelle sen jälkeen) kuntaliitoksissa, olisi koko mielipide virkamiehillä Kokoomuksella ja Demareilla ollut päinvastainen. Virtanen taas pelkää oman valtansa hajoamista Mestariasunnoissa ja hallituksessa.

14.4.2012 17:31

Miksi kuntauudistus keskustelua käydään niin yleisellä tasolla? Miksi kukaan ei kerro esim. häviääkö Järvenpäästä terveysasema ja poliisilaitos, hoidetaanko Tuusulan teiden kunnossapito Keravalta, hoidetaanko koko liitosalueen kaavoitus Tuusulasta, mistä kunnanvaltuustot ja hallitukset poistuvat.
Kysymyksiä oli satoja , vastauksia ei yhtään.

14.4.2012 22:24

Onko kyseessä viivytystaistelu?

Virkamiehillä on 5 vuoden "irtisanomisaika" ja oikein taktikoiden sen voi saada lähes 10 vuodeksi. Ensin yhdistyy kaksi kuntaa, jolloin virkamiehet saavat 5-vuoden irtisanomisajan. Kun aikaa kuluu 4 ½ vuotta, kolmas kunta yhdistyy aiemmin muodostettuun kuntaan.

Mitä tapahtuu virkamiesten irtisanomisajoille? Tuleeko uusi 5 vuoden irtisanomisaika entisille ja uusille irtisanottaville? "Mikä ettei?" sanoo virkamies ja "pöyristyttävää" sanoo "kansa".

Jos virat ja tehtävät aiotaan lisä-irtisanomisajan välttämiseksi ulkoistaa, "kansa" sanoo: "mikä ettei?" ja virkamies sanoo vuorostaan: "pöyristyttävää ja ennen kuulumatonta".

15.4.2012 21:26

Kataisen hallituksen teettämän selvityksen perusteella kuntia ei pidä liittää yhteen, siinämäärin potaskaa se sisältää.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.