Puuviesti leimaa Petri Härkösen kuntoutuskodin kummisedäksi

- Säästäkää tämä lähimetsä ja rakentakaa kuntoutuskoti mieluummin terveyskeskuksen lähistölle, saviolainen Johanna Huurne vetoaa.

Sauvo Jylhä

KERAVA | Saviolla on levitelty huhua, jonka mukaan kaupunginjohtaja Petri Härkönen toimisi Männiköntien varrelle suunnitellun mielenterveyspotilaiden kuntoutuskodin kummisetänä. Kuntoutuskodin tontilla on ripustettu puuhun viesti, jossa syytetään kaupunkia hankkeen salailusta ja epäillään Härköstä entisen työnantajansa suosijaksi.

Naapureiden vastustama kuntoutuskoti on suuren sosiaalialan yksityisyrityksen Mikeva Oy:n hanke. Härkönen toimi Mikevan toimitusjohtajana ennen kuin hän aloitti Keravan kaupunginjohtajana syksyllä 2010.

– En ole osallistunut millään lailla Mikevan kuntoutuskodin hankkeeseen. Olen jäävännyt itseni, kun kaupungin käsittelyyn on tullut entiseen työhöni liittyviä asioita, Härkönen torjuu puuviestin väitteitä.

– En myöskään omista Mikevan osakkeita, hän lisää.

Lue lisää torstain Keski-Uusimaasta.

Kommentit

Härkönen kaupunginjohtajaksi 2010, Kotilakea lehdessä 02/2011 juttu kuinka Lakea Kiinteistöt oy rakentaa Mikevalle hoitokodin saviolle kesän 2012 aikana.Mitään yhteyttähän näillä "sattumuksilla"ei tietenkään ole.

En se minä ollut

onneksi ollaan suomessa.vanhoissa euroopan sivistys valtioissa ollaan niin pikkumaisia että siellä joutuu jopa päättäjät eroamaan niin sanotusta omaan pesään paskomisesta.täällä on totuttu että ystävää ei jätetä.hyvä me vai

ai mää vai

On sääli, että kaunis metsä tuhotaan. Pitää kuitenkin muistaa, että joku meistä voi olla tuleva asukki.
Toisaalta, ihmisten ei kannata pelätä mitään vaaraa, potilaista, koska sen voi ennakoida.
Paljon vaarallisempaa on kävellä kaduilla ja joutua uhriksi.Kuten kävi eilen nuorelle tytölle, jonka tuntematon puukotti. Näin on myös käynyt kerran Saviolla.

Sutatu

Katsokaapa tämä linkki http://www.kerava.fi/ep/tiedostot/Y-kaava.pdf sieltä löytyy keravan yleiskaava.
Alue minne tätä hienoa ja rauhallista hoitolaitosta ollaan puuhaamassa sijaitesee keravan pahimalla lentomelualueella yli Lden 55 dB Männiköntie Savio.
Lainaus kaavasta:Alueelle ei tule suunnitella uutta asutusta eikä mitään herkkää toimintaa.
Kysymys kokeiltiinko tässä niin sanotusti kepillä jäätä? Kaupunki myi alueen noin 900000 eurolla aika hyvin alueesta jonne ei keravan oman kaavan mukaan saa edes
rakentaa uutta asutusta saati sitten näin herkkää toimintaa kuin mielenterveys potilaat tarvitsevat.
Kuviteltiinko tässä että mielenterveyskuntoutujat eivät valita ja viereen rakennettava
dementiakotilaiset eivät muista että mitään melua on ollutkaa.

Jäävi

Tuntuu oudolta jotta laitos pitää tunkea pienelle vapaalle pläntille ala-asteen ja päiväkotien läheisyyteen vaikka maata ja mettää riittää vaikka ja kuinka molemminpuolin rataa, terveyskeskuskuskin ja poliisi kauempana keravalla,olisiko läheisyydestä etua?

ihmetyttää

Saatan olla todella suvaitsematon, mutta minusta, anteeksi nyt vain, on todella harkitsematonta perustaa mielenterveyskuntoutuskoti koulun ja päiväkodin naapuriin. Aikuisilla on vastuu huolehtia lastensa hyvinvoinnista, mutta heidänkään silmänsä ei yllä aina töistä koulumatkoille.. Entä jos jotain todellakin sattuu? Kuka silloin ottaa vastuun, vai tuleeko asia silloin totuttuun tapaan täytenä yllätyksenä päättäjille ja uhrin asemaan jääneet jätetään selviämään miten parhaiten taitavat?

Suvaitsematon saviolainen