Poliisi videoi hurjan kaahailun – katso videolinkki!

Siviilipoliisiauto seuraa motoristeja Myllykyläntiellä ennen Lahelantien risteystä. Alueella on 50 kilometrin nopeusrajoitus.

liikkuva poliisi

TUUSULA | Siviilipoliisiauto seurasi keväällä 2010 motoristeja, jotka aiheuttivat lukuisia vaaratilanteita ajamalla hurjaa ylinopeutta asutuksen tuntumassa sekä ohittelemalla muita ajoneuvoja Vantaalla ja Tuusulassa. Motoristien temput tallentuivat poliisiauton kameralle ja kyseinen video on nyt nähtävillä liikkuvan poliisin nettisivuilla.

Katso noin viiden minuutin mittainen valvontavideo oheisesta linkistä:

http://www.liikkuvapoliisi.fi/poliisi/lp/home.nsf/pages/578DD8E5BAB94B0BC22579E600266658

Kommentit

Asennevammainen toimittaja, löysi krapula-aamuna vanhan jutun ja tämä meni läpi päätoimittajan seulasta? Kaksi vuotta vanha juttu, mutta kun on kyseessä moottoripyörät, niin eikun otsikoihin. Vai kuinka?

Jutut vähissä?

Juu, ei muutakun kiinni vaan ja sakkoa perään, makso mitä makso... eiku?
Pyöräthän vaarantavat liikennettä, sen näkee videolta sokea apinakin. Kuitenkin, myös poliisiauton tekemät ohitukset kyseisellä videolla ovat vähintään yhtä vaarallisia.

niin

Jos terveyskeskuslääkäri olettaa, että aseenkantoluvan omaava potilas voi olla vaarallinen ympäristölle hän tekee ilmoituksen poliisille, joka hakee aseet pois, siis olettaa.
Poliisivideossa oletukset olivat kaukana ja mikä olikaan tuomio.

kooäm

Onnettomuudet vähenisivät jokseenkin nollaan kappaleeseen, jos asennevammaiset ja muut sairaat poimittaisiin pois liikenteestä. Nyt kuitenkin kaahailu enemmän tai vähemmän on jokamiehen oikeus, joten näillä mennään.

Asfalttisissi