Nainen: Grillin työntekijät hakkasivat meidät rautaputkilla

JÄRVENPÄÄ | Tuusulalainen nainen kertoo, että järvenpääläisen grillin työntekijät hakkasivat hänet ja hänen miehensä pitkille sairauslomille viikonloppuna Järvenpäässä.

Tapahtuma sai naisen mukaan varsinaisen kipinänsä, kun grillin työntekijä oli huoritellut häntä grillin sisätiloissa. Syntyneen sanaharkan jälkimainingeissa naisen mies oli rikkonut grillin ikkunan, minkä jälkeen grillin työntekijät olivat hyökänneet pariskunnan kimppuun.

– Meidät ulos ohjanneet miehet tulivat rautaputkien kanssa ulos ja yrittivät lyödä miestäni päähän. Yritin mennä väliin ja sanoin miehelleni, että nyt lähdetään. Mennessäni väliin, iskut osuivat sormeeni, joka murtui. Mieheltäni murtui luu kyynärvarresta, kun hän suojasi itseään, nainen kertoo.

Poliisin saavuttua paikalle ja puhutettua osalliset, pariskunta kuljetettiin ambulanssikyydillä ensiapuun Hyvinkäälle, missä molempien kädet kipsattiin.

Keski-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja pariskunnan osalta vahingontekona.

Lue lisää keskiviikon Keski-Uusimaasta.

Kommentit

Kuullostaa uskottavalta.

"Ottaako huora puuroa vai hampparin?" - kysyy grillin työntekijä.

"Siis MITÄ!" - vastaan tanssiravintolasta kotiutuva ja aina hyväkäytöksinen kotiäiti.

Grillin työntekijät hyökkäävät humanistipariskunnan kimppuun rautaputkilla lyöden. Syyttä, suotta, ja ilmeisesti vain grillinsä liikevaihtoa ajatellen.

Mikä vääryys!

ps. seuraavaksi alkaa maahanmuuttaja -keskustelu tästä aiheesta

Jurpo

Höh. Grillillä saa aina turpiinsa. Sitähän sinne mennään hakemaankin, se leivinpaperissa ostettava naamiointimönjä (kepab, lihis tms) on tarkoitettu hierottavaksi sekä omaan, että satunnaisten sivullisten naamaan ja rinnuksille. Örvellysilta on onnistunut, jos vähintään yksi luu on poikki.

Pahkeinen

Tuli vaan mieleen, että mitä nainen sanoi grillin työntekijälle, jotta sai huorittelut päällensä? Yleensä yögrilleilläkin asioinnista selviää hyvin, jos osaa itse käyttäytyä.

R.M.

On aika hölmöä lähteä julkisesti selvittämään mitä on tapahtunut kännipäissään. Varsinkaan toista osapuolta kuulematta. Jotain tapahtuneesta kertoo poliisien toiminta.

kooäm

Kirjoituksen kertomuksesta ei voi välttyä ajatukselta, etteikö yögrilliin ole voitu mennä vartavasten riitaa ja tappelua haastamaan. Kertoiko nainen kaikki heidän omat vuorosanansa kirjoituksessa? Myös se, miksi "asiakkaita" varten tarvittiin kättäpitempää. Oliko heilläkin jotain kättäpidempää käytössään.
Jos he olivat rikkoneet paikkoja tai vieneet omavaltaisesti jotain kioskista, silloin heidän kiinniotto verekseltään on ollut perusteltua.

Viljo

Ehkä nainen, joka asiasta lehdessä kertoo haluaa ennemminkin nostaa esille sen asian, että grillin työntekijät hakkasaivat heidät rautaputkella sairaalakuntoon? Olkoon edeltävä tilanne mikä hyvänsä ei kenelläkään, ei edes työntekijöillä, ole oikeutta käydä käsiksi. Jos joku tuottaa vahinkoa kalustolle esim. rikkomalla jotain, on oikeampi ratkaisu kutsua paikalle poliisi ja selvittää asia ja se mitä on tapahtunut ja mitä on sanottu, puolin ja toisin, mutta ei ns. oman käden oikeudella hakata ketään.

Kaikki keinotko luvallisia?

Tarkoittaako toi että hyökätä saa, mutta ei puolustautua.
Aika utopistinen ajatus on, että jos hyökätään päälle niin soitetaan poliisille ja odotetaan niiden tuloa.
En ole ikinä kuullut, että jos asiakas menee normaalisti pitseriaan niin henkilökunta hyökkää samantien aiheetta päälle.

kooäm

Vaikka sanallista suunsoittoa olisi ollut puolin ja toisin, ei kenelläkään ole oikeutta lyödä ketään rautaputkella.Miksi pitserian työntekijöillä on edes ollut rautaputket töissä/pitseriassa??Kuinkahan moni meistä säilyttää työpaikalla hankalia asiakkaita varten rautaputkia??

MImmi

Kuinka moni pitää mukana aseita, puukkoja, nyrkkirautoja, pamppuja, ketjuja, kaasuja tai monikäyttötyökalua missä on veitsi, ei saisi olla.

kooäm

Jotkut on niin saatanan röyhkeitä varsinkin humalassa ja ties mitä mömmöjä vetänyt naamaan ennen ravintolaan tuloa. Kustaan ja paskotaan ravintolan wc:n lattialle ja heitellään ruuantähteitä minne sattuu. Sitten henkilökunta saa siivota niitä. Piikit jätetään tietysti wc:hen, josta niitä saa sitten henkilökunta kerätä.

Esa Lehto

Sitä saa mitä tilaa. Jos menee grillille haastamaan riitaa ja hajottamaan ikkunoita niin voi voi jos käy noin. Tuskinpa nämäkään nainen ja mies mitään puhtaita pulmusia ovat.

"pitkälle sairaslomalle" ei taida töihin meno maistua

afjsölkdfj

Ja minusta jos pitää auki yöllä grilliä tai pitseriaa, niin kyllä pitää varautua kuulemaan känniääliöitäkin, koska niitä löytyy..Eli jos joku hajottaa jotain omaisuuttani, niin minulla on oikeus mätkiä sairaalakuntoon?? Kuulen ja koen joka päivä töissä jonkin asteista väkivaltaa, eikä minulla silti tule pieneen mieleen hakata asiakkaitani..

MImmi

mun mielestä kyllä jokaisella on oikeus puollustaa itseään ja omaisuutta vaikka käyttäen väkialtaa jos ei muuten uskota. kansalaispidätyksen saa kyllä tehdä vaikka käyttäen sitten kättä pidempää jos ei voimat muuten riitä. tuttava oli ollut paikan päällä ja oli sen verran asiatonta menoa pariskunnalla että en ihmettele yhtään grillin omistajien käytöstä.

järvenpääläinen

Ei ole oikeutettu käydä päälle, mutta ei ollut kyseessä rautaputket vaan biljardi keppi. Ei ne sieltä tiskin takaa ilman syytä tule päälle, pitäisi soittaa poliisit, mutta kuinka moni ajattelee loppujen lopuksi sitä tilanteen keskellä. Varmasti on jäänyt jotain kertomatta ja juttu kirjoitettu luettavammaksi. Eiköhän sitä saa mitä tilaa. Riippuu täysin omasta käytöksestä. Niin monta vuotta kun olen grillillä käynyt, aina saanut hyvää palvelua.

päppe

Juttu alkaa kirjoituksella "Tuusulalainen ...." , onko kyseessä se että kyseiseltä paikkakunnalta tulevat ei osaa käyttäytyä kaupungissa sen jälkeen kun ovat astuneet kaljakorkinpäälle . Ratkaisu on helppo asiaan , pysyköön kotonaan kunnes oppivat käyttäytymään .
Voi vaan kuvitella mitä kirjoituksia on tulevan vapun jälkeen .....
Hauskaa tulevaa vappua kaikille , ja muistakaa että sitä saa mitä tilaa vaikka ei oliskaa grillillä !

Tyytyväinen asiakas

eihän ne menneet mihinkään kaupunkiin riehumaan, vaan Järvenpään kauppalaan.

Ton kyläpahasen grilleissä ei osata laittaa tarpeeksi sinappia. Oli jo aikakin että joku teki siitä reklamaation joka huomataan

Jurpo

Täytyy siis tästä lähin vittumaiset asiakkaat pahoinpidellä, niin oppivat että mulle turha vittuilla..
Tervetuloa hoidettavaksi.
T: Hoitaja ensiavusta..

MImmi

En ihmettele että suomessa niin paljon väkivaltaa, kun tätä viestiketjua lukee niin ihmiset hyväksyy toisen pahoinpitelemisen/väkivallan..
Surullista..Mihin me oikeestaan enään poliiseita tarvitaan, kun kaikilla se mielipide, että oma laki paras laki ja se sallittakoon..

MImmi

Olisko se se vihreä grilli? Mentiin asioimaan luukulle ja kaveri teki tilauksen.Turkkilainen mies sanoi hinnan ja tuijotti vihaisesti. Kaveri kysyi, että maksanko nyt. Työntekijä alkoi huorittelemaan ja kysymään, että pidetäänkö häntä ihan tyhmänä. Pyysimme anteeksi. Hän haukkui huoraksi kaveriani ja sanoi, että menkää pois ja sulki luukun.Jäin suu auki tuijottamaan. Pian hän huusi kaverini perään, että vitun huora painu vittuun ja vitun huora tule tänne ja minä panen sinua pyllyyn... Että tälläistä asiakaspalvelua tänään.

nainen myös