Prismatontin kauppaan liittyy poikkeuksellinen sopimuskohta

TUUSULA | Tuusulalaisten Sjöblomin veljesten ja HOK-Elannon kauppaan Hyrylän Prismatontista liittyy poikkeuksellinen sopimuskohta: HOK-Elanto siirtää korvauksetta Juhani Sjöblomille (kok.) ja hänen kahdelle veljelleen kaiken rakennusoikeuden, joka tontille kaavoitetaan Prisman lisäksi.

Sjöblomilla on selkeä taloudellinen intressi saada tontille mahdollisimman paljon rakennusoikeutta Prisman lisäksi.

Tonttikaupan jälkeen 2007 kuntapäättäjien piirissä alkoi keskustelu kunnan virastotilojen kaavoittamisesta Prismatontille. Kukaan ei tunnustaudu idean isäksi eikä siitä ole virallisia suunnitelmia, mutta ainakin vielä 2010 kunnanhallituksen seminaarissa sitä yritettiin vauhdittaa joidenkin kokoomuspäättäjien voimin.

Kunnanhallituksen jäsen Tuija Reinikainen (tupu) muistaa Juhani Sjöblomin itse markkinoineen ajatusta hänelle 2009, jolloin tämä oli kunnanhallituksen puheenjohtaja. Sjöblom ei muista keskustelua.

Lue lisää torstain Keski-Uusimaasta.

Kommentit

Kyseessähän on maan tapa. Vastuullinen isänmaallinen hallituspuolue on siunannut tolkun sopimuksen. Joka muuta väittää ei tiedä absoluuttista totuutta.

kooäm

No on!

Itse käyn aina Alepassa, Alkossa ja Totissa rippipuku päällä ja korkkarit jalassa, kuten herrasmiesten pukuetiketti edellyttää.

Joku raja tyylittömyydelläkin

Jurpo