Makkara maistuu aina vaan

Toimitusjohtaja Jari Saarela (vas.) kiertää tehtaan pari kertaa päivässä ja tilaisuuden tullen maistaa "laadunvalvontamielessä" talon tuotteita. Makkaroiden menoa uuniin valmistellut Aimo Hynynen vaihtoi nopeasti kuulumiset Saarelan kanssa.

Anton Soinne

JÄRVENPÄÄ | Wurstin toimitusjohtaja Jari Saarela tietää, miten grillimakkarassa säilyvät aromit parhaimmillaan.

– Kuori pitää paistaa rapeaksi ja se saa vähän tummuakin, mutta ei missään nimessä halkeilla. Silloin siitä pääsevät aromit karkuun.

Saarela jaksaa syödä makkaraa, vaikka hän maistelee oman talon tuotteita liki päivittäin tehdaskierroksella.

Lue lisää torstain Keski-Uusimaasta.

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Osallistu keskusteluun