Makkara maistuu aina vaan

Vapaa-aika
Kommentoi

JÄRVENPÄÄ | Wurstin toimitusjohtaja Jari Saarela tietää, miten grillimakkarassa säilyvät aromit parhaimmillaan.

– Kuori pitää paistaa rapeaksi ja se saa vähän tummuakin, mutta ei missään nimessä halkeilla. Silloin siitä pääsevät aromit karkuun.

Saarela jaksaa syödä makkaraa, vaikka hän maistelee oman talon tuotteita liki päivittäin tehdaskierroksella.

Lue lisää torstain Keski-Uusimaasta.

toimitus

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.