Poliisi ei vielä tiedä, mistä tuhoisa palo sai alkunsa

Kaksi miestä loukkaantui omakotitalon rajussa palossa Järvenpäässä. Tulipaloyön kuva on lukijan ottama.

janniina mäki

JÄRVENPÄÄ | Perjantain ja lauantain välisenä yönä sattuneessa tuhoisassa tulipalossa Järvenpäässä loukkaantui kaksi miestä. Asunnossa ollutta lemmikkieläintä ei ehditty pelastaa.

Loukkaantuneet joutuivat Töölön sairaalaan hoitoon hengitettyään savua. Toinen miehistä sai palomestarin mukaan myös melko pahoja palovammoja.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen savun hajusta hieman ennen puoltayötä. Palomiehet saapuivat paikalle vain viisi minuuttia ilmoituksen jälkeen, mutta rakennus oli silloin jo ilmiliekeissä. Vanhan Valtatien varressa sijainnut neliasuntoinen rakennus tuhoutui asuinkelvottomaksi.

Lauantaina käynnissä olivat jälkiraivaustyöt. Poliisi odotteli talon viilentymistä, jotta kunnon tutkimukset palon syttymissyistä pääsevät käyntiin. Alustavassa tutkimuksessa ei tullut ilmi viitteitä rikoksesta, mutta toistaiseksi kaikki mahdollisuudet palon lähteestä ovat auki.

Lue lisää sunnuntain Keski-Uusimaasta.

Kommentit

Myös Saaremaalla (Eestissä) koulu paloi täysin käyttökelvottomaksi, kun tietokone oli jätetty yöksi verkkoon:

http://www.saartehaal.ee/index.php?content=artiklid&sub=41&artid=31536&s...

Myös puhelimet, jotka ovat jääneet verkkoon, ovat aiheuttaneet tulipaloja. Ihmiset eivät tajuaa, ettei tietokoneita saa jättää päälle silloin kun poistutaan tai mennään nukkumaan.

Tietokoneet, puhelimet, etc.

Niin. Myöskin jääkaappi, pakastin, käynnissä oleva pesukone, televisio jne pitää ottaa pois seinästä kun lähtee ulos ... Puhelin on kaikista pienin ongelma.

Tepi