"Kimi on jo liian vanha" – Ferrarin ex-pomo laittaisi Räikkösen vaihtoon

Kimi Räikkönen – liian vanha Ferrarin rattiin? Tätä mieltä on entinen Ferrari-pomo, joka korvaisi suomalaisen nuorella italialaisella.

MTV:n uutisvideo

Formulakaudesta on takana vasta yksi kilpailu, mutta Italiassa spekuloidaan jo, kuka korvaa Kimi Räikkösen ensi kaudella. Räikkösen sopimus Ferrarin kanssa on katkolla tämän kauden päätyttyä.

Ferrarin ex-pomo Cesare Fiorio kommentoi F1i:n pitävänsä Räikkösen kausia 2014 ja 2015 Ferrarilla häpeällisinä. Viime kauden Fiorio myöntää menneen Räikkösellä paremmin, mutta Fiorion mielestä Räikkönen alkaa olla F1-kuskiksi jo liian vanha.

– Hän taitaa olla kauden päättyessä 38 ja vanha kuljettaja. Hänen seikkailunsa Ferrarilla pitää lopettaa, Fiorio ilmoittaa.

Fiorio ottaisi Räikkösen tilalle Antonio Giovinazzin, joka debytoi F1:ssä viime sunnuntaina Melbournessa Sauberilla. Giovinazzi oli ajoi autonsa suoritustasoon nähden vahvan kisan ja oli maalissa 12:s.

Italiassa huhutaan, että Giovinazzi ottaisi Räikkösen paikan Ferrarilla, jos Räikkösen sopimusta uusita.

Siitäkin huhutaan, että Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton vaihtaisivat paikkoja. Hamilton ei ole kiistänyt, etteikö hänen unelmanaan olisi päästä kisaamaan vielä Ferrarilla.

Written by:

Sport Content

Ota yhteyttä