KeuPa HT joutui kyykistymään

HC Keski-Uusimaan kapteeni Aki Tuominen (kesk.) syötti Toni Jeskasen tekemän avausmaalin jo kahdeksan sekunnin pelaamisen jälkeen ja viimeisteli itse 7-1-maalin.Vasemmalla KeuPa HT:n Pirkka Lahtinen ja oikealla HCK:n Antti Rantsi. Ottelua seurasi 1 210 katsojaa.

Robert Monstovics

KERAVA | Jääkiekkoilun Mestiksen karsintasarjan kolmannen kierroksen ottelu Keravalla pudotti nousua tavoittelevien joukon kahteen. Avauskierroksella HC Keski-Uusimaan Keuruulla kukistanut KeuPa HT ei tunnu enää jaksavan kyydissä. HCK vankisti asemiaan karsinnan piikkipaikalla 9–3 (2–1, 5–0, 2–2)-voittolukemillaan.

– Yrittäkää te Mestikseen.

– Me ei sinne pystytä, huikkaisi KeuPan Mikko Hyvönen keskiuusmaalaisille tutuilleen matkallaan pukukoppiin.

Lue lisää torstaisesta paikallislehti Keski-Uusimaasta!

Kommentit

Kiinnitittekö paikalla olleet huomiota, kun heti HCK:n 4. maalin jälkeen 6 HCK:n pelaajaa tuuletti toimitsija-aition edessä. Maali siis taisi syntyä "ylivoimalla". Kukaan seepra ei tilanteeseen reagoinut, eikä tullut yv-merkintää ;).

Jäähyboksi

Hieno voitto ja voittoa ei edes latista edellinen kommentti. Onko HCK:lla tarkoitus perustaa A-junnut nyt kun KJT:n touhu menee aivan penkinalle ja tuohon kilpalätkään tarvittaisiin ehdottomasti osaajia?

Tuusula