Muokkaa

Yli 65-vuotias – hae nyt avokuntoutukseen

RETU -avokuntoutus on tarkoitettu kaikille +65-vuotiaille, jotka eivät ole saaneet KELAn tai muun tahon kuntoutusta. Tuusulanjärven Reuma ry järjestää kuntoutuksen yhteistyössä Järvenpään kaupungin kanssa maaliskuussa 2 viikkoa aj. 6.-17.3.2017 ja syyskuussa vielä seurantaviikko aj. 4.-8.9.2017.

Avokuntoutus tarkoittaa sitä, että olemme yhdessä klo 10-15 viitenä päivänä viikossa ja yöksi kotiin. Maaliskuussa on kaksi viikkoa ja syyskuussa yksi seurantaviikko. Hinta on 30 €/hlö yhteensä kolmelta viikolta. Ruokailu on omakustanteinen, mutta kahvin tarjoaa yhdistys.

Tutustumme Järvenpäässä eri liikuntakohteisiin, meillä on paljon erilaista liikuntaaa, luentoja ja tietoiskuja eri aiheista.

Hakemuslomakkeita saa kerhollamme, tilaten joko sähköpostilla tai puhelimitse. Hakemusten jättö on 15.2.17 mennessä.

Yhteyshenkilömme on Seija Lahti, p. 040 747 1728, seija.lahti@pp2.inet.fi tai yhdistyksen kautta p. 044 077 4505,  tuusulanjarvenreuma@gmail.com

Myllytien toimintakeskus (ensimmäinen päivä), Myllytie 11, Järvenpää 04410

Tuusulanjärven Reuma

Tuusulanjärven Reuma (entinen Järvenpään Reumayhdistys r.y.) on perustettu v. 1953 ja se toimii Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksenä Järvenpäässä. Jäsenmäärämme oli vuodenvaihteessa 423.

Jäsenmaksumme on 18 € / vuosi, johon sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Reuma-lehti ja liiton edut henkilöjäsenille sekä jäsentiedotteemme kahdesti vuodessa.

Yhdistys toimii arvojensa mukaisesti jäsenlähtöisesti eli huomioimme oikeudenmukaisuuden, suvaitsevaisuuden, inhimillisyyden ja tasavertaisuuden toiminnassamme myös yhteisöllisyys ja hyvä elämä ovat tavoitteitamme.

Yhdistys kokoontuu joka maanantai eri aihein ja järjestää erilaista liikunta-, kerho-ja virkistystoimintaa.