Muokkaa

Tanssiurheiluseura Cavalierin kilpailukausi vauhdilla käyntiin!

Kuvassa tupla-tuplamitalistit Pekka Kaukonummi, Tarja Lukkarinen, Meriitta Kyötikki-Virtanen ja Jari Virtanen

Cavalierin parit osallistuivat menestyksekkäästi viikonlopun tanssikilpailuihin.  Mikkelin Urheilutanssijoiden järjestämiin aluekilpailuihin lauantaina 9.9.2017 osallistui Cavalierista 6 paria tuoden kotiin runsaasti mitalisijoituksia.

Atte Lipsonen ja Karariina Kauppila voittivat Juniori 2D sarjan.

Seniori 1C sarjassa kisannut S2C:n pari Jari Virtanen ja Meriitta Kyötikki-Virtanen voittivat ensimmäisessä C-luokan kilpailussaan sekä vakio- että latinalaistanssit. 

Seniori 2D:ssä saatiin Cavalierille myös kultamitalit, vakioitansseissa ne ottivat Antti Liimatta ja Seija Honkalampi ja lattareissa Jukka ja Hannele Virtanen.

Seniori 3D:ssä puolestaan hopeaa otti Pekka Kaukonummi ja Tarja Lukkarinen sekä vakioissa että lattareissa.

Kovatasoisessa Seniori 3 B-A sarjassa kisanneet Timo Savolainen ja Eija Mykkänen eivät tällä kertaa yltäneet finaaliin asti, sijoitus 10.

 

Sunnuntaina 10.9.2017 tanssittiin Riihimäellä kilpatanssin seurakilpailut. Cavalieria oli edustamassa pari Mika ja Kristiina Vanhanen. He tanssivat Seniori 3E -luokan vakiotansseissa pronssille ja lattareissa sijoitus oli 4.

Onnea kaikille kisaajille, kausi on saatu hyvin käyntiin ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia koitoksia.

-jv & vm-

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

 

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

 

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

 

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!