Muokkaa

Karma kyläili jälleen

Karma Ry vieraili Riihikodossa tällä kertaa tällaisella kokoonpanolla. Eturivissä yhdistyksen puheenjohtaja Niko Hill sekä varapuheenjohtaja Joni Mykkänen.

Niko Hill

Perinteisten pullien ja viinereiden lisäksi tarjolla oli myös korvapuusteja.

Niko Hill

Jokainen asukas tunnisti varmasti nämä Omarin uudesta kääreestä huolimatta. 

Niko Hill

Asukkaille oli tällä kertaa tarjolla pullaa, kahvia, teetä, mehua sekä asukkaille varmasti tuttuja karamelleja.

Niko Hill

Karma Ry toimitti talon asukkaille lahjoituksena saatuja villatuotteita lämmikkeeksi talven kylmiä ilmoja varten

Niko Hill

Karma Ry vieraili Tuusulan Riihikodossa (ent. Tuuskoto) keskiviikkona 13.9.2017. Tapahtumaan kuului perinteisesti asukkaille pöytiin tarjoiltavat pullakahvit sekä juttuseuraa illan ajaksi. Yhdistys toimitti samalla asukkaiden yhteiseen käyttöön lahjoituksena saatuja itsetehtyjä villatuotteita kylmien talvisten iltojen lämmikkeeksi. Yhdistys on vieraillut aiemmin vastaavasti entisessä Tuuskodossa sekä Keravan Hopeahovissa ja jatkoa seuraa.

 

Yhdistys julkaisee pian uutisia tulevista tapahtumista joten kannattaa pysyä kuulolla.

 

Lisää tietoa toiminnastamme nettisivuilla sekä Facebookissa.

www.sinullaonmerkitysta.fi

www.facebook.com/keravankarma

 
 

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.