Muokkaa

Kaipaatko EriKivaa tekemistä syksyyn?

Pixabay

Setlementti Louhela järjestää seuraavan EriKivaKaveri vapaaehtoistoiminnan – koulutuksen jo lokakuun alussa.

EriKivaKaverina pääset mukaan Louhelan mahtavaan vapaaehtoisten joukkoon ja saat ystäväksi lapsen tai nuoren, joka tarvitsee tukea ja lisää turvallisia aikuisia elämäänsä.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai ammatillista osaamista vaan toivomme, että sinulla on aito halu auttaa ja aikaa kohdata nämä lapset ja nuoret kiireettömästi.

 

Koulutuksessa tutustutaan vapaaehtoistoimintaan ja siihen mitä on EriKivaKaveri-toiminta ja kuinka vapaaehtoinen voi tukea lasta tai nuorta tämän arjessa. Illan aikana kuullaan myös lasten mahdollisista erityistarpeista sekä omakohtaisia kokemuksia.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin eikä automaattisesti sido toimintaan.

 

EriKivaKaveri koulutus 10.10. klo 17 – 20 osoitteessa Louhelankuja 1

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 4.10. mennessä:

Hanne Siirilä p. 044 052 4899 tai

hanne.siirila@setlementtilouhela.fi

www.setlementtilouhela.fi

 

 

Setlementti Louhela

Setlementti Louhela ry on Järvenpäässä ja sen lähialueilla toimiva uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö. Luomme osallistumisen mahdollisuuksia, ja mahdollistamme yhteisöllisyyden kehittymistä. 
Kehitämme kansalaistoimintaa, lapsi- ja nuorisotyötä, kotona asumista tukevia palveluita ja yhteisöllisiä toimintamuotoja. Lisäämme elämän rikkautta ja pärjäämisen mahdollisuuksia opintotoiminnan, pienryhmätoiminnan ja kuntouttavan työtoiminnan avulla. 
Tuemme uussuomalaisten kotiutumista ja kantasuomalaisten elämää monikulttuurisessa Suomessa. Toimimme vapaaehtoistyöntekijöiden ja ammattilaisten yhteisvoimin, paikallisista tarpeista käsin, ihmisten keskellä ja ihmisten kesken.