JäPS naiset Suomen Cupissa seuraavalle kierrokselle

JäPS naiset voittivat keskiviikkona 25.4. Koivusaaren tekonurmella Järvenpäässä pelatun naisten Suomen Cupin ottelun lukemin 3-1 (0-1). FC KontU putosi jatkosta. Seuraavalla kierroksella on enää 16 joukkuetta mukana ja vastus kovenee.

Ensimmäisellä puoliajalla vastustaja FC KontU aloitti vahvasti ja siirtyi Johanna Levosalon maalilla johtoon. Toisella puoliajalla taistelutahtoinen JäPSin nuori joukkue kiri tasoihin ja lopulta voitti ansaitusti.  Puoliajalle vaihdettu Ronja Ikonen vei osumallaan JäPSin ensin tasoihin ja Lotta Ravander maalillaan johtoon , kun ottelua oli jäljellä 20 minuuttia. Hallinta alkoi tässä vaiheessa ottelua olla vahvasti JäPSillä ja kolmas maali vain odotti tulemistaan. Jonna Front lopulta onnistui ja viimeiset kymmenen minuuttia JäPS varmisteli johtoasemansa säilymistä.

Naisten Cupin seuraava kierros arvotaan 27.4. Arvontakorissa on jäljellä lähes yksinomaan liigatason ja ykkösen joukkueita. Alasarjan joukkueena JäPSillä lienee vielä kotietu, joten seuraavakin peli saatetaan nähdä Järvenpäässä.