Järvenpään Käsintekijät tekevät ja lahjoittavat hypistelymuhveja  muistisairaille. Kaikille avoimeen iltapäivään su 2.10 klo 14-16 Villa Cooperille voi tulla valmistamaan muhveja virkkaamalla, neulomalla tai ompelemalla. Käsintekijät ovat ommelleet valmiiksi muhveja viimeistelyä ja koristelua varten.

Lokakuu on muhvikuu

0 kommenttia Lisää kommentti

Rinnemaasto ei hopeamitalistin vauhtia juuri hidastanut. Tommi Hakulin flow piti Jyväskylän SM-yössä suorituksen sujuessa hallitusti läpi kilpailun. Ensimmäisillä rastiväleillä Tommi juoksi kärjessä pysyen radan keskivälillä väliajoissa tasaisesti kolmantena, jonka jälkeen piti toisen sijan lopun rasteilla maaliin saakka.

Tommi Hakulin flow toi Keravalle SM-hopeaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Liikunta lisää tutkitusti sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia, mutta yksin liikunnan äärelle ei tule välttämättä kuitenkaan lähdettyä. Kynnys lähteä yksin ulos, salille tai liikuntaryhmään voi olla korkea ja toisen ihmisen kanssa ensimmäisen askeleen ottaminen on helpompaa.

Liikuntaluotsi innostaa liikkeelle

0 kommenttia Lisää kommentti

Järvenpään Siskot ja Simot sekä Setlementti Louhela järjestivät yhteisvoimin Välittämisen keikan lauantaina 17.9. teemalla Kulttuuri kuuluu kaikille. Molempien yhteisöjen vapaaehtoiset saattoivat Jampankaaren palvelutalojen asukkaita Saunakallion koululle, jonka valoisaan ruokasaliin mahtuivat kaikki yli sata osallistujaa.

Kulttuuri kuului kaikille Jampassa

0 kommenttia Lisää kommentti