Tuusulan Siskot ja Simot emännöivät ja isännöivät 8.10 klo 13-15 Välittämisen keikan Ilmatorjuntamuseolla (Klaavolantie 2, Tuusula). Teema on "Sotilaskahvit Ilmatorjuntamuseolla" ja ohjelmassa on Kellokosken soittokunnan torvisoittoa sekä Ilmatorjuntamuseoon tutustumista. Lisäksi tapahtumassa tarjoillaan munkkikahvit.

Sotilaskahvit Tuusulan Ilmatorjuntamuseolla

0 kommenttia Lisää kommentti

TVV:n päivä- ja yörastit suunnistetaan tämän viikon torstaina 29.9. Mätäkivenmäen maastossa, noin 4 km Hyrylästä etelään. Ratamestari Päivi Autio on laatinut perinteiset 1.5, 3, 5 ja 7 km radat. Aurinko laskee Tuusulassa kello 18.57 ja hämärän kesto on 43 minuuttia. Lähtö on avoinna valoisassa klo 16.30-18.00 sekä pimeällä klo 20.00-21.00.

TVV:n päivä- ja yörastit torstaina 29.9. Mätäkivenmäen maastossa

0 kommenttia Lisää kommentti

Järvenpään Käsintekijät tekevät ja lahjoittavat hypistelymuhveja  muistisairaille. Kaikille avoimeen iltapäivään su 2.10 klo 14-16 Villa Cooperille voi tulla valmistamaan muhveja virkkaamalla, neulomalla tai ompelemalla. Käsintekijät ovat ommelleet valmiiksi muhveja viimeistelyä ja koristelua varten.

Lokakuu on muhvikuu

0 kommenttia Lisää kommentti

Rinnemaasto ei hopeamitalistin vauhtia juuri hidastanut. Tommi Hakulin flow piti Jyväskylän SM-yössä suorituksen sujuessa hallitusti läpi kilpailun. Ensimmäisillä rastiväleillä Tommi juoksi kärjessä pysyen radan keskivälillä väliajoissa tasaisesti kolmantena, jonka jälkeen piti toisen sijan lopun rasteilla maaliin saakka.

Tommi Hakulin flow toi Keravalle SM-hopeaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Liikunta lisää tutkitusti sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia, mutta yksin liikunnan äärelle ei tule välttämättä kuitenkaan lähdettyä. Kynnys lähteä yksin ulos, salille tai liikuntaryhmään voi olla korkea ja toisen ihmisen kanssa ensimmäisen askeleen ottaminen on helpompaa.

Liikuntaluotsi innostaa liikkeelle

0 kommenttia Lisää kommentti