Rekrytoinnilla kasvua! -seminaarin kokoustila on täynnä yli 50-vuotiaita työnhakijoita. Ei ihme, onhan heitä Uudenmaan TE-toimiston työttömistä työnhakijoistakin joka kolmas. Seminaari on XL-Knowhow-hankkeen järjestämä. Kyseessä on Helsingin Yrittäjien ja Uudenmaan TE-toimiston hanke, johon myös Sitra on liittynyt yhteistyökumppaniksi.

Pienten yritysten ja kokeneiden työnhakijoiden kohtaamisessa paljon potentiaalia

0 kommenttia Lisää kommentti

Lauantaina 3.12.2016 kisattiin Hiiden Shiai Nummelassa. Bodonoksen nuorista kilpailemassa olivat Jenna Kuosmanen, Olavi Kautto, Juuso Jokinen ja Juuso Passila. Jenna voitti kultaa sarjassa PT11-32 ja pronssia P13-34. Juuso Jokinen otteli itselleen hopeaa sarjassa P15-55 ja pronssia P18-55. Juuso Passila ylsi myös pronssille sarjassa P18-55.

Viisi mitalia Nummelasta

0 kommenttia Lisää kommentti

Uudenmaan TE-toimisto on mukana Contact Forum -rekrytointimessuilla, joka on kaikkien aikojen suurin Suomessa järjestetty yksipäiväinen rekrytointitapahtuma korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille. Messuilla on rekrytoimassa yli 120 työnantajaa ja nyt onkin erinomainen tilaisuus löytää itselleen esimerkiksi kesätyö- tai harjoittelupaikka.

Contact Forum -rekrytointimessut korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille keskiviikkona 7.12.

0 kommenttia Lisää kommentti