Minun työpaikkani | Leipurin työssä yllättyy välillä iloisesti – "Joskus tulos on niin poikkeuksellisen hyvä, että sitä itsekin hämmästyy" 9.3.2023 13:00
Vanhusten ateriapalveluissa liha, makkara ja peruna pitävät pintansa ja mausteista tulee herkästi sanomista 14.1.2023 6:00
Tarja Pessan, 60, pihviin pystyivät vain koiran hampaat – lukijoiden keittiömokissa sima suihkuaa ja pasta palaa pohjaan 20.10.2022 6:00
Yksi pieneltä vaikuttanut päätös mullisti Burgerimies Akseli Herlevin, 37, elämän: "En ole vielä kyllästynyt" 17.9.2022 17:00 | Päivitetty 25.10.2022 13:51
Iskeekö sinuunkin nostalgianälkä karkkihyllyllä? Vuosikymmeniä vanhat maut vetävät ja tuotannosta poistettuja namusia vaaditaan takaisin 5.8.2022 19:30
Ravintola Provencale lienee Keravan vanhin ravintola – yrittäjä Timo Lehtimäki: ”Tässä sitä yhä ollaan” 2.6.2022 17:00
Älä heitä valkosipulin kukkavarsia pois – maku yllättää ja sopii moniin ruokiin, katso reseptit 2.6.2022 6:00
Nyt se on selvitetty! – Tämä on kaikkien aikojen kamalinta kotimaista kouluruokaa: "Opettaja annosteli ruoan lautaselle ja kaikki oli pakko syödä" 1.6.2022 14:04
Luitko jo tämän | Testasimme kesän grillimakkarat – mikä on klassikkojen klassikko? 27.5.2022 6:00 | Päivitetty 28.5.2022 9:16
Lue lisää näköislehdestä: "Mitä teemme, kun kykyjämme aletaan käyttää aseena propagandassa?" – Kirjailija Maaza Mengiste kysyy, mikä on taiteilijan vastuu sodassa 26.5.2022 18:00 | Päivitetty 27.5.2022 8:07
Keittiömestari Gustav Eriksson hyödyntää isoäitinsä oppeja – katso reseptit saaristolaisherkkujen grillaukseen 26.5.2022 6:00 | Päivitetty 26.5.2022 11:38
Nuorten ensikosketus yrittäjyyteen: ”Aluksi oli liikaa aikaa ja lopuksi ei ollut enää yhtään aikaa” 20.5.2022 13:30
Kansainväliset suurmarkkinat toivat maailman ja maakuntien maut Keravalle – tarjolla on niin luomujuustoja, lähileipää kuin terveystyynyjä 19.5.2022 20:00
Täällä valmistetaan Suomen suosituinta valmisruokaa – maksalaatikkoa maistetaan Sahalahden tehtaalla kerran tunnissa 19.5.2022 6:00
Tätä tuotetta tilataan Foodoran kautta Keski-Uudellamaalla lähes yhtä paljon kuin klassikkosuosikki fantasiapitsaa 15.5.2022 6:00
Mitä juhlissa voi tarjota, kun allergioita on paljon perunasta leivinjauheeseen? Katso leivontavinkit 12.5.2022 6:00
"Tämä onkin aika erikoinen tutkimustulos" – Suomalaiset ostavat ja ahmivat leipää aivan eri tavalla kuin länsinaapurimme 9.5.2022 8:10
Kätevä arjen helpottaja vai petollinen suolapommi? Huomioi valmisruokahyllyllä ainakin nämä asiat 5.5.2022 6:00
"Purkin kyljessä on lupaus, että keitto sisältää yli 26 grammaa proteiinia" – IL: Jalostajan hernekeitosta löytyi koppakuoriaisia 4.5.2022 9:38
Miten saat lapset pitämään kasviksista, miten Venäjä vaikuttaa Suomen talouteen? – näköislehti kertoo tämän ja paljon muuta vapunpäivän jälkeisenä maanantaina 1.5.2022 7:00
Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kehittävät perinneruoista kulinaristisia herkkuja – nappaa talteen juvalaisen Raija Kaartisen alkuperäinen läskisoosiresepti 17.4.2022 5:00 | Päivitetty 17.4.2022 14:08
Huippukokki Simo Pasanen rakasti ruisleipää, mutta keliakian puhjettua piti keksiä uusi suosikki – "Halusin, että leipä pitää kylläisenä kuin aamupuuro" 16.4.2022 16:00
Perunasalaatin ostaja, katso ettet ostanutkin kanasalaattia – Valmistajalla kävi vahinko 8.4.2022 12:28
Syötkö sinä 34 kiloa leipää vuodessa? – Katso miten muut suomalaiset nauttivat leipomotuotteita vuonna 2021 5.4.2022 8:10
Keravalle keskusvarastonsa siirtäneen Ruokaboksin pakkauslinjastolta lähtee kuukaudessa yli 40 000 ruokaboksia asiakkaille ympäri maata 2.4.2022 9:00 | Päivitetty 11.4.2022 10:41
Onko perinteinen kauppareissu pian yhä harvemman arkea? Reseptit ja tarvikkeet sisältävät valmiit paketit kasvattavat nyt suosiotaan 31.3.2022 6:00 Katariina Hakaniemen kolumni | Tilaamani ruokalaatikko resepteineen saapui – ja sisälsi erikoisen näköistä kasvisproteiinia, josta en ollut koskaan kuullutkaan 31.3.2022 6:00
Katariina Hakaniemen kolumni | Tilaamani ruokalaatikko resepteineen saapui – ja sisälsi erikoisen näköistä kasvisproteiinia, josta en ollut koskaan kuullutkaan 31.3.2022 6:00
Katariina Hakaniemen kolumni | Tilaamani ruokalaatikko resepteineen saapui – ja sisälsi erikoisen näköistä kasvisproteiinia, josta en ollut koskaan kuullutkaan 31.3.2022 6:00 Onko perinteinen kauppareissu pian yhä harvemman arkea? Reseptit ja tarvikkeet sisältävät valmiit paketit kasvattavat nyt suosiotaan 31.3.2022 6:00
Onko perinteinen kauppareissu pian yhä harvemman arkea? Reseptit ja tarvikkeet sisältävät valmiit paketit kasvattavat nyt suosiotaan 31.3.2022 6:00
Kävimme täällä | Kakkutalo Gilanissa saa suun makeaksi kakkubuffetista – tällainen on suomalaisten kakkumaku 22.3.2022 17:00
Jenni Ye avasi aasialaisen lounasravintolan Jamppaan – Wok Wokin annoksia voi ostaa myös kaupoista 24.2.2022 20:00
Kotitaloustunnilla unohtui pullasta hiiva, paras laskiaispullaresepti on opittu äidiltä – lukijoilla riittää muistoja laskiaispullista 24.2.2022 6:00 Lukijat valitsivat parhaan laskiaispullatäytteen selvin voittolukemin – tämän talven hittiresepti rommirusina ei vielä ollut kärkikahinoissa 24.2.2022 6:00
Lukijat valitsivat parhaan laskiaispullatäytteen selvin voittolukemin – tämän talven hittiresepti rommirusina ei vielä ollut kärkikahinoissa 24.2.2022 6:00
Lukijat valitsivat parhaan laskiaispullatäytteen selvin voittolukemin – tämän talven hittiresepti rommirusina ei vielä ollut kärkikahinoissa 24.2.2022 6:00 Kotitaloustunnilla unohtui pullasta hiiva, paras laskiaispullaresepti on opittu äidiltä – lukijoilla riittää muistoja laskiaispullista 24.2.2022 6:00
Kotitaloustunnilla unohtui pullasta hiiva, paras laskiaispullaresepti on opittu äidiltä – lukijoilla riittää muistoja laskiaispullista 24.2.2022 6:00
Kuuluuko juusto voileivällä alimmaksi vai päällimmäiseksi? Tätä mieltä suomalaiset ovat, paljastaa voileipäkysely 17.2.2022 12:51
Makujen matkassa -sarja | Tomi Nieminen, 31, vaihtoi pappisvalan kahviin – nyt hän tekee työtä, johon ei kone pysty: "Kahvinmaistaja on kuin mittari" 17.2.2022 6:00
Fazer pyytää lisätietoja noin 25 paikkakunnalta, kun se etsii makeistehtaalleen uutta paikkaa – miksi kaikki tahtovat karkkipääkaupungiksi? 13.2.2022 7:00 | Päivitetty 14.2.2022 15:42
Onko vohvelirautasi jäänyt uinumaan kaapin perälle? Kaiva se esiin viimeistään nyt – suolaiset ja makeat vohvelit sopivat niin aamiaiselle kuin brunssillekin 10.2.2022 6:00
Aino Heikkosen kolumni | Kasvissyöjä joutuu toistuvasti vastaamaan ruoan ulkonäköä koskevaan kysymykseen, vaikka lihakaan ei tule eläimestä makkaran muotoisena 6.2.2022 7:00
Osa nuorista kokkaa ja leipoo sujuvasti, osa harjoittelee kuorimaan perunoita – "Kaikkia käytännön taitoja tarvitaan tulevaisuudessa", sanoo 13-vuotias Elmeri Saarela 3.2.2022 6:00
"Itse tehty jauhelihakeitto on noin puolet edullisempi kuin valmis keitto" – lue asiantuntijan ja lukijoiden vinkit edulliseen ja terveelliseen ruokavalioon 27.1.2022 6:00 | Päivitetty 27.1.2022 9:23
"Jos kahvia keittää liikaa ja sitä heittää viemäriin, sekin on hävikkiä" – kodin ruokahävikkiä olisi helppo vähentää muutamalla keinolla 27.1.2022 6:00
Hampurilaisketju Friends & Brgrs kaksinkertaistaa työntekijöidensä määrän 26.1.2022 16:48 | Päivitetty 26.1.2022 19:16
Tämä mättää kasvipohjaisissa tuotteissa – Maitotuotteiden vaihtoehdot löytäneet tiensä koteihin 25.1.2022 16:18
KKV ottaa Myllyn Parhaan myynnin ruotsalaisyhtiölle tarkempaan syyniin 21.1.2022 16:21 | Päivitetty 21.1.2022 17:01
Maistuisiko luukeitto, verimakkara tai munuaismuhennos? Sata vuotta sitten suomalaiset hakivat jo noutoruokaa ja söivät yksinkertaisemmin ja tuhdimmin kuin nyt 20.1.2022 6:00
Keski-Uudenmaan ympäristökeskus löysi moitittavaa pizzerioiden lihanäytteistä 18.1.2022 18:46 | Päivitetty 19.1.2022 8:51
Kävimme täällä | Puukot pölkkyyn ja syömään – Härmän Rati tarjoaa luomua, perinteitä ja selkeitä makuja 12.1.2022 17:00