Konemusiikin legenda The Prodigy toukokuussa Suomeen - liput myyntiin ensi maanantaina

The Prodigyn keikkaliput tulevat myyntiin ensi maanantaina 2. huhtikuuta.

.

Konemusiikin legendaarinen brittiyhtye The Prodigy saapuu konsertoimaan Suomeen toukokuussa. Yhtye nähdään Helsingin Jäähallissa lauantaina 26. toukokuuta. Yhtye valmistelee parhaillaan uutta albumiaan, jonka on määrä valmistua vielä kuluvan vuoden aikana. Helsinkiin on tulossa jättimäinen valoshow ja äänentoisto sekä livebändi, joka täydentää The Prodigyn alkuperäiskolmikkoa. Liput maksavat 49 euroa, ja ne tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupalvelussa maanantaina 2. huhtikuuta.

The Prodigyn kokoonpanossa vaikuttavat nykyään alkuperäisjäsenet Liam Howlett, Maxim Reality, sekä yhtyeen videoistakin tuttu tanssija Keith Flint, joka tunnetaan maanisesta tanssityylistään ja psykoottisista ilmeistään. Yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvulla Experience-albumillaan, josta julkaistiin mm. hyvin menestynyt Outer Space –single. Muita The Prodigyn tunnetuimpia biisejä ovat mm. No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter, sekä brutaalilla videolla aikoinaan shokeerannut Smack My Bitch Up.

The Prodigy on aggressiivisella breakbeatin ja rave-musiikin yhdistelyllään kiistatta lunastanut paikkansa elektronisen musiikin historiassa. Oman tiensä kulkijana se on myös vaikuttanut muihin oman genrensä tuottajiin ja muusikoihin, ja livebändinä yhtye on edelleen oman genrensä parhaimmistoa. Yhtyeen live -kunnosta kertoo myös se, että The Prodigy nähdään tulevana kesänä mm. Download-festivaalin perjantain pääesiintyjänä

toimitus