Paikallisurheilu

JäPS-kasvatti Yusuf Jama hakee läpimurtoa MyPassa

Yusuf Jama oppi jalkapallon aakkoset Järvenpään Palloseurassa Peter Osipowin valmennuksessa.

Myllykosken Pallo -47 ry

KESKI-UUSIMAA | Järvenpääläinen Yusuf Jama on onnistumassa siinä, missä suurin osa Keski-Uudenmaan parhaista jalkapalloilijoista on vuosikymmenestä toiseen epäonnistunut.

Jama hakee alkavalla kaudella MyPassa läpimurtoa liigapelaajaksi, eikä puolustajalla ole ikää kuin 18 vuotta. Liigacupissa Jama pääsi avauskokoonpanoon sekä HJK:ta että Honkaa vastaan, joten liigadebyytti tapahtunee jo huhtikuussa.

MyPa haastaa sunnuntaina Turun Palloseuran vierasnurmella.

– Voi olla, että en ole avauksessa, kun toppari Tuomas Aho on tullut takaisin kokoonpanoon.

– Mutta voi olla, että teen liigadebyytin. Eikä sekään kaada elämää, jos en heti pääse kentälle. Edessä on kumminkin 33 ottelua, Jama huomauttaa.

Jama on MyPan nuorin sopimuspelaaja, jonka esimerkki todistaa lahjomattomasti, että lupaavia nuoria kehittävät eniten kovat miesten pelit. Viime kaudella Jama puolusti FC Espoon paidassa Ykkösessä. Joukkue putosi Kakkoseen, mutta Jama todisti 17-vuotiaana itselleen ja valmentajille pärjäävänsä Ykkösessä.

– Kausi Espoossa oli minulle tosi tärkeä, koska tajusin pärjääväni vielä kovemmissa sarjoissa, kun pelasin hyviä pelejä siellä niin nuorena, Jama kertoo.

Lue lisää sanomalehti Keski-Uusimaasta lauantaina!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat