Onnelan pomo ryhtyi heti haalarihommiin

TUUSULA | Tuusulan Rantatiellä sijaitsevan Loma- ja kurssikeskus Onnelan uudeksi johtajaksi on valittu espoolainen Martti Meronen. Hän aloitti työnsä Onnelassa viime viikon maanantaina.

51-vuotias Meronen on työskennellyt pitkään hotelli- ja ravintola-alalla erilaisissa johtotehtävissä, muun muassa kymmenen vuoden ajan tuusulalaisen kokoushotelli Gustavelundin päällikkönä. Viimeksi hän on toiminut urheiluvälinevalmistaja Exelillä projektipäällikkönä.

Salibandya harrastava Meronen toimii myös nurmijärveläisen SB-Pron naisten liigajoukkueen sekä tyttöjen salibandymaajoukkueen joukkueenjohtajana.

”Näkemykseni mukaan alueen kiinteistöistä ei ole pidetty huolta parhaalla mahdollisella tavalla.

Loma- ja kurssikeskus Onnela siirtyi uuteen omistukseen huhtikuun alussa, kun Näkövammaisten keskusliiton jäsenyhdistys Sokeain Ystävät ry osti keskuksen itselleen. Samalla Onnelaa yli 17 vuoden ajan johtanut Hannu Laurell siirtyi eläkkeelle.

Martti Meronen kertoo tutustumisen uuteen työpaikkaan olevan vielä käynnissä. Lyhyessä ajassa mies on kuitenkin ehtinyt luomaan näkemyksen paikan kehittämisestä.

– Kehitystyössä on kaksi selkeää osa-aluetta. Näkemykseni mukaan alueen kiinteistöistä ei ole pidetty huolta parhaalla mahdollisella tavalla.

– Toinen osa-alue on talous- ja myyntipuoli, joka pitää saada kuntoon ja vähintään nollamerkkiseksi. Aiomme panostaa henkilökohtaiseen myyntityöhön ja käytän hyväkseni yrityskontaktejani, jotta keskukselle saataisiin perustoiminnan lisäksi uusia käyttäjiä.

”Tehtävää riittää joka tapauksessa useiksi vuosiksi.Kiinteistöjen korjaamiseksi Meronen onkin ryhtynyt heti töihin.

Hän kertoo jo teettäneensä alustavan kuntokartoituksen kiinteistöistä.

– Parhaillaankin teen töitä haalarit päällä, kun täällä tehdään pientä remonttia. Istumme lähiaikoina hallituksen puheenjohtajan kanssa keskustelemaan tulevista korjaustarpeista ja teemme pitkän tähtäimen suunnitelman. Tehtävää riittää joka tapauksessa useiksi vuosiksi, Meronen linjaa.

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat