Paikalliset

Puistoblues on kaikkien hyvien ihmisten juhla

Nelivuotiaat kaksoset Jonna ja Eveliina Lekander olivat ensimmäistä kertaa elämässään festareilla. Oman kitaran askarteleminen on asia, joka Puistobluesissa on pakko kokea.

Sonja Huttunen

JÄRVENPÄÄ | Kauan odotettu Puistobluesin pääkonsertti raikui eilen Vanhankylänniemessä suuren festarikansan riemuksi. Ajoittain ankea sää ja siitä aiheutuneet tekniset ongelmat eivät onnistuneet latistamaan hyvän mielen festivaalien tunnelmaa.Kattaukseltaan Puistoblues oli yllätyksetön, mutta taatulla varmuudella kasattu.

Setäseuran nuorekkain ponnistus nähtiin karismaattiselta Robert Randolphilta, joka toi Järvenpäähän uuden polven soulia ja funkia yhdistelevää bluesia. Ennen Randolphia esiintynyt Curtis Salgado nautti järvenpääläislavasta niin kauan, ettei Randolphilta ja the Family Bandiltä ehditty saada encorea ennen George Thorogoodin särisevää vuoroa.

Teini-ikäisten lastensa ja ystäviensä kanssa paikalle saapunut Paula Maarajärvi kiitteli festivaalin järjestäjiä siitä, että Puistobluesissa voi viihtyä koko perheen voimin.

– Pienetkin lapset otetaan täällä tosi hyvin huomioon, mikä on hemmetin tärkeää. Välillä on niin mielettömän hyvät lastenbändit, että aikuisetkin viihtyvät.

Lue lisää sunnuntain Keski-Uusimaasta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat