Paikalliset

Keravan kehittäjät haluavat asuntoja länteen ja kauppoja itään

– Minun puolestani Keravan keskustaan saa rakentaa uusia asuintaloja ja kauppoja, jos niille on kysyntää. Sen sijaan Aurinkotuuli-veistoksen pitäisin paikallaan, koska sen tilalle ei tarvita kahvilaa, Teuvo Rautavuori huikkaa.

Sauvo Jylhä
KERAVA   |  Keravan keskustan kehittäjien tuore raportti paljastaa kolme painopistettä: kävelykadun länsipäähän pitäisi rakentaa korkeita asuntotorneja, itäpäässä olisi kauppoja ja aseman tienoilla vapaa-ajan, työn ja liikenteen solmukohta.

– Keskustan kehittämisen suunta on eteenpäin ja korkealle, koska Kerava haluaa kulkea metropolialueen kärjessä. Kasvatetaan keskusta moderniksi keskukseksi, työryhmän puheenjohtaja Samuli Isola (sd.) lainaa raportin avaussanoja.

Keskustan kehittäjät luovuttivat parin kuukauden aikana työstämänsä raportin maanantaina tilaajalle eli kaupunginjohtaja Petri Härköselle . Työryhmässä oli Keravan johtavia poliitikkoja, kolme virkamiestä ja kaksi yrittäjien edustajaa, mutta ei yhtään konsulttia.

Härkönen selaili tuoretta raporttia uteliaana.

– Keskustan kehittämiseksi on tehty paljon suunnitelmia, mutta ne ovat karahtaneet aina johonkin. Toivon, että tämä raportti laukaisee nyt alueen kehittämisen liikkeelle.

LUE LISÄÄ KESKI-UUSIMAAN PAPERILEHDESTÄ TAI NÄKÖISLEHDESTÄ.

www.keski-uusimaa.fi/tilaajapalvelu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat