Paikalliset

Kasvava liikenne pelottaa Imppalanmäellä

Imppalanmäen asukkaat ihmettelevät valituksessaan sitä, ettei Porvoon junaradan ylityksen kohdalla ole edes jalkakäytävää.

Anton Soinne
KERAVA   |  Keravan kaupungin kaavailu varata tilaa pääradan lisäraiteelle huolestuttaa Postlarin alueen tuntumassa sijaitsevan Imppalanmäen pientaloalueen asukkaita.

Asukkaat valittivat kaupungin jo hyväksymästä Postlarin kaavamuutoksesta Helsingin hallinto-oikeuteen. Valituksessa korostetaan kapean Postlarinkadun vaaratilanteita.

Imppalanmäen asukkaat pelkäävät, että kaavamuutokseen kytketty yritysalueen rakentaminen lisää Postlarinkadun liikennettä. Kadun turvallisuuden lisäämisestä on huomautettu useita kertoja kaupungin suuntaan, mutta mitään parannuksia ei ole tehty.

– Katu on jo nykyisellä liikenteellä vaarallinen. Jalkakäytävä puuttuu yhä kadun vaarallisimmasta kohdasta eli Porvoon junaradan ylityksen kohdalta. Tie on kapea ja reunat ovat jyrkät ja murtuvat helposti, asukasyhdistys valittaa.

Valittajat huomauttavat, että Postlarinkadun liittymätkin ovat vaarallisia, koska Postin varastoalueelta tulevat rekka-autot käyttävät kääntyessään vastakkaisesta suunnasta tulevien kaistaa.

LUE LISÄÄ KESKI-UUSIMAAN PAPERILEHDESTÄ TAI NÄKÖISLEHDESTÄ.

www.keski-uusimaa.fi/tilaajapalvelu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat