Viikkouutiset

Miten hurmataan toinen muutamassa minuutissa?

TAPAHTUMA Sinkut kohtaavat Love Bileissä.

Anna Uusiheimala järjestää keravalaissinkuille kohtaamispaikan lauantai-illaksi.

Sauvo Jylhä

Deitikuningatar Anna Uusiheimala antaa vinkit viikonlopun deittailuun.

Käyt sä usein täällä?

– Olen tällinen satunnainen kulkija ;)

Tuo oli hyvä aloitus, olihan?

– Suorastaan legendaarinen, niin miksei.

Jos ei niin heitä parempi!

– Mustahan se oli ihan ok, pääasia että saa suunsa auki jollain tavalla. Oma keskustelunavaukseni suhteessa nykyiseen aviomieheeni oli, että ”Otteko te rokkikoulusta?”. He kuulivat sen jo edesmenneen ystävänsä kanssa, että ootteko kokkikoulusta?

Deittisirkus-meininki tulee Keravalle. Miksi juuri sinne? Oletko erityisen huolissasi keravalaisista sinkuista?

– Siinä mielessä kyllä, että ei olla keravalaisia aiemmin huomioitu, vaikka Järvenpäässä ollaankin oltu muutamakin kerta ja ollaan taas maaliskuun lopullakin.

Miten tällaiset tapahtumat sopivat meille ujoille suomalaisille?

– Sopii niin ujoille kuin villeille suomalaisille, eli samoilla spekseillä samalla viivalla pääsee toimimaan kaikki tapahtumissamme. Viime viikonloppuna kävi esim. taas ihana mäihä kun huomasimme, että ujohko sokkotreffipari oli illan alusta loppuun kahdestaan. Joskus sokkopari on lähtenyt heti jopa toisensa löydettyään omille jatkoille. Pikadeittimme puolestaan on myös sen verran ohjeistettua, että hyvin toimii. Lisäksi meillä on pieniä täkyjä jaossa Ds:n LOVE BILEISSÄ.

Miksi livekohtauttaminen päihittää netin palvelut?

– Näet koko ihmisen olemuksen kaikista kulmista, tuoksun, äänen, ryhdin etc. Kaikki eivät muutenkaan osaa olla edukseen verkossa ja toiset taas vaikuttavat verkossa paljon vetävämmältä kuin livenä.

Miten speed datingissa hurmataan toinen minuutissa? Vinkkiä kehiin!

– Käytössä Deittsirkuksen pop up-pikadeiteilläkin on kyllä muutama minuutti. Paras tapa on hurmata toinen positiivisella versiolla itsestään ja olla kiinnostunut toisesta. Se on sitten ”ota tai jätä”, eli jos kemiaa on, niin siitä voi sitten jatkaa myöhemmin lisää tutustumista. Eli sinä määrität itsesi! En siis sanoisi ääneen pikadeiteillä juurikaan mitään, missä olisi jotain pelottavaa tai negatiivista sävyä.

Hauskin osanottajilta saamasi palaute kautta aikojen?

– En tiedä onko tämä hauskin, mutta ainakin sekopäisin. Ds:n Originaalissa speed datingissä eräs nainen tuli ihan tosissaan selittämään minulle, että ihmiset pitäisi jakaa kahteen eri ryhmään ulkonäön perustella, eli rumiin ja kauniisiin. Luulin olevani piilokamerassa. Seuraavalla viikolla hän lähetti minulle vielä pitkän sähköpostin, jossa oli linkkejä kasvonpiirteisiin perustuen, kuinka kauniit ja rumat pitäisi lajitella heidän tullessa ovesta sisään. Lisäksi hän halusi tavata vain itseään nuorempia miehiä. Normaalisti tällaiseen ei onneksi törmää.

Vastikään eräs nuori mies tuli kertomaan minulle Pasilan asemalla, että oli mennyt naimisiin Deittisirkuksen tapahtumassa tavanneen naisen kanssa ja puolestaan eräs nainen laittoi sähköpostia, että hänet pitää poistaa jakelulistaltamme, koska oli jö löytänyt itselleen poikaystävän tapahtumastamme. Eli homma toimii todistettavasti!

Deittisirkus järjestää Love Bileet ravintola Cosmopolissa ystävänpäivän aattona 13.2.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikkouutiset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat