Paikalliset

Tuunatut kukkatuolit jakoon – vain nopeimmille riittää

Istutuksen voi viedä omalle pihalle tai lahjoittaa palvelutaloon vanhuksille.

JÄRVENPÄÄ | Järvenpään keskeisintä risteystä värittäneet kukkatuolit lahjoitetaan perjantaina 5.8. kello 15 alkaen halukkaille noutajille. Tuolit lahjoitetaan kukkineen kukka-aidalla Helsingintien ja Mannilantien risteyksessä.

– Kyselimme somessa ihmisiltä mitä kukkatuoleille tehtäisiin. Saimme ehdotuksia huutokaupoista hyväntekeväisyyteen ja vanhuksille lahjoittamisesta joten annamme nyt ihmisille mahdollisuuden toteuttaa ideansa tehdä hyvää ja viedä tuoleja haluamaansa kohteeseen: palvelutaloihin tai vanhainkoteihin tai omalle pihalle. Lupaamme jakaa Facebook-sivullamme kaikki kuvat, joissa näkyy minne tuolit ovat päätyneet ja keitä ne ilahduttavat, kertoo Marja Nousiainen Hyvä kasvaa Järvenpäästä.

Tuolit ovat todella painavia. Tämä kannattaa huomioida kuljetuksessa. Riittävän iso auto, kottikärryt tai muu tarvitaan, jotta kukkatuolin saa perille ehjänä.

Kukka-aidan lisäksi Hyvä kasvaa Järvenpäässä ja Järvenpään Kukkatalo toivovat tuunausten jatkuvan järvenpääläisten pihoilla. Vielä ehtii kisaamaan Järvenpään kauneimman kukkatuolin voitosta.

– Tuunaa tuoli kukilla, ota kuva ja jaa se somessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat