Paikalliset

Jyrki Sariola on kuollut

TUUSULA | Suomen Tivolin johtaja Jyrki Sariola menehtyi lauantaina Tuusulan terveyskeskuksessa sukellusonnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Aktiivinen ja kokenut sukeltaja loukkaantui Lohjalla Ojamon kaivoslammella helmikuun alussa.

Jyrki Sariola oli syntynyt 4.6.1951. Elämäntyönsä hän teki suvun perustamassa Suomen Tivolissa. Hän oli 18-vuotias, kun isä yllättäen kuoli ja hänet kutsuttiin kesken armeijan Suomen Tivolin palvelukseen äidin avuksi.

Suomen Tivolin johtajana hän aloitti vuonna 1994, jolloin aiemmasta kommandiittiyhtiöstä tuli osakeyhtiö.

– Hänen elämäntyönsä oli Tivoli ja hän sai sen tähän loistoonsa, missä se on. Hän nosti Tivolin toiminnan 1980-puolivälistä kolminkertaiseksi, Suomen Tivolin toimitusjohtaja, Jyrki Sariolan tytär Lulu Sariola sanoi.

Lulu Sariola aloitti toimitusjohtajana pari vuotta sitten. Jyrki Sariola on kaiken aikaa ollut taustatukena ja hoitanut myös Tivolin teknistä puolta.

– Isäni teki määrätietoista sukupolvenvaihdosta ja siirsi tietämystä meille jo monta vuotta tarkoituksellisesti niin, että me pystymme pitämään 123 vuoden perinnettä yllä, Lulu Sariola sanoi lauantaina illalla.

Suomen Tivolissa on työssä 15 vakituista. Suomen Tivolin kiertue alkaa Järvenpäässä vajaan kahden viikon kuluttua.

– Me aloittamme kiertueen, niin kuin on suunniteltu.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat