Metsänantimet ovat lottovoitto jokaiselle suomalaiselle - sydäntalvella kerätään havuja, joilla voi korvata rosmariinin

Villiruokaguruna tunnetuksi tullut keittiömestari ja ruokakirjailija Sami Tallberg kannustaa kotikokkeja kokeilemaan uusia raaka-aineita ja yllättäviä yhdistelmiä.- Ota tavoitteeksi tutustua pariin uuteen raaka-aineeseen ja makupariin kuukaudessa, Tallberg sanoo.

Polina Koroleva

Vesirinkelit eli kotimaiset bagelit ovat unholaan jääneitä herkkuja, jotka kannattaa ottaa uudelleen käyttöön.

Tommi Anttonen

Made sesonki on nyt parhaimmillaan, joten Suomen arvostetuimpiin lukeutuva kala kannattaa lisätä kauppalistalle.

Tommi Anttonen

Maskuliiininen mukulaselleri ja erikoiselta kuulostava piimäkaramelli yllättävät kokeneenkin ruokavieraan.

Tommi Anttonen

Sami Tallbergin uusin ruokakirja esittelee kotimaisten raaka-aineiden kekseliäitä makukomboja.

Readme

Haluatko lukea koko jutun?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Tilaa nyt!

 

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä