Paikalliset

Eikö yksityinen olekaan paras? – Tuusulan kunnallinen hammashoito nappasi parhaat pisteet laatuvertailussa

Kuvituskuva.

Arkisto/Päivi Tuovinen

TUUSULA | Tuusulan kunnallinen hammashoitola sai parhaat pisteet laatuvertailussa, kertoo valinnanvapauteen erikoistunut teknologia- ja asiantuntijayritys Vaana. Toisen sijan otti yksityinen Studiodent ja kolmanneksi sijoittui Mehiläinen.

Uudenmaan alueellisessa valinnanvapauskokeilun pääsee tarkastelemaan hammashoidon palveluntuottajien laatua, jotta asiakas voisi tehdä mahdollisimman harkittuja valintoja. Laatuindeksin skaala on 0–100 pistettä.

Tällä hetkellä laatumittarien mukaan Tuusulan kunnallinen hammashoito pärjää parhaiten (80 pistettä), heti kannoillaan Studiodent (79 p.) ja Mehiläinen (78 p.).

Laatuindeksi yhdistää tiedon viidestä eri mittarista, jotka ovat hammaspaikkojen pysyvyys, iensairauksien hoidon kohdennus, kiirehoidon osuus, hoitojaksojen kesto ja henkilökunnan osallistuminen koulutuksiin.

Uudenmaan alueellisessa valinnanvapauskokeilussa on vuoden alusta voinut valita hammashoitolakseen kunnan lisäksi myös yksityisen palveluntuottajan, jos asuinpaikkana on Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen tai Tuusula.

Valittavissa ovat kuntien hammashoitolat sekä yksityiset yritykset Mehiläinen, Studiodent ja Kotihammas Järvenpää.

Asiakas tunnistautuu järjestelmään pankkitunnuksillaan.

Valinnan voi myös tehdä ilmoittautumalla yksityiselle tai julkiselle palveluntuottajalle paikan päällä. Valintaa voi halutessaan vaihtaa aikaisintaan kuuden kuukauden kuluttua.

Portaalin löytää osoitteesta https://keski-uusimaa.vaana.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat