Vaalikoneemme on nyt avattu!

Viikko

Teatteria huvin vuoksi – Paijalan teatteriladolla nähdään kesäkomedia Pastori Liimataisen maalliset murheet

Auvo Ruotsalainen ja Marjut Paavola Mikä Mikä Teatterin kesänäytelmän rooleissa. Pastori Liimataisen maalliset murheet -näytelmä saa ensi-iltansa sunnuntaina.

Mikä Mikä Teatterin kesänäytelmässä avataan tänä kesänä Pastori Liimataisen maallisia murheita. Kyse ei ole pappilan taloudellisista huolista, vaan pappilaan sulloutuvista naisista. Heitä rynnii paikalle samana päivänä lähes kaikista ilmansuunnista.

Näytelmän Pastori Liimataisen maalliset murheet on käsikirjoittanut Paula Vilamaa ja ohjaa Veikko Saarinen. Näytelmän ensi-ilta on Paijalan Teatteriladolla sunnuntaina.

Liimataisen pappilassa sattuu ja tapahtuu. Pappilan omaa väkeä ovat taloudenhoitaja, kanttori ja sisäkkö. Pastori on itse miellyttävä, rauhaa rakastava mies, joka jaksaa aina kuunnella ja ymmärtää. Hänen ymmärtämyksensä laitetaan koetukselle kun pappilaan tulvahtaa joukko naisia; paikallisen kyläkoulun opettajatar, kiinteistönvälittäjä ja leskirouva tyttärineen sekä poikamiespastorin verevä naisystävä, eikä tilannetta helpota, että pastorille rakas kesämökki Saimaalla on menossa alta.

Paula Vilamaan käsikirjoituksen pääjuoni kulkee pastorin kesämökin ympärillä, juonteet kuljettavat tarinaa väärinymmärrysten kautta eteenpäin .Komedian juonenkäänteissä katsojan hoksottimen asetetaan koetukselle. Pääroolin esittäjä, Auvo Ruotsalainen ottaa Pastori Liimataisena tyynesti vastaan kaikki käänteet eikä lipsu tyylistään. Taloudenhoitajan, Marja Rinkisen, yksinpuhelu konjakkipullon kanssa on hauska episodi. Voi sitä näin nätistikin tehdä tuttavuutta sydänlääkkeen kanssa.

Pastori Liimataisen maalliset murheet - näytelmän ensi-ilta on Paijalan Teatteriladolla, Hankkijantie 1, Tuusula sunnuntaina 10.6. klo 15.

Array

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat