Paikallisurheilu

Luistelulupaus Cecilia Törn viihtyy uudessa seurassaan Järvenpään Taitoluistelijoissa

Taitoluistelija Cecilia Törnin (vas.) ja valmentaja Sirkka Kaipion yhteistyö on toiminut loistavasti jo kuutisen vuotta. Viime keväänä kaksikko vaihtoi yhdessä Tikkurilasta Järvenpään Taitoluistelijoihin.

Riikka Lamminen

JÄRVENPÄÄ | Järvenpään Taitoluistelijat saivat viime keväänä peräti kaksi huippunimeä seuraansa, kun taitoluisteluvalmentajien eliittiin lukeutuva Sirkka Kaipio siirtyi seuraan Tikkurilan Taitoluisteluklubista. Mukaan TTK:sta lähti myös luistelulupaus Cecilia Törn.

– Tulin tänne Sirkan kanssa. Yhteistyömme on ollut niin hyvää, että tämä oli paras vaihtoehto minulle, kertoo hyvinkääläinen Törn.

Vaihto Tikkurilasta Järvenpäähän luonnollisesti hieman jännitti 17-vuotiasta Törniä, mutta muutaman kuukauden kokemuksella hän kertoo viihtyneensä mainiosti.

– Minut otettiin täällä todella hyvin vastaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Neuvottiin, missä on luistinvarasto ja pukuhuoneet, Törn kertoilee.

Mäkelänrinteen lukiossa opiskelevalle Törnille Järvenpää ei myöskään sijainniltaan tuonut lisämutkaa päivään.

– Märskystä tulen tänne junalla koulun jälkeen. Ei se juurikaan kauempaa kestä kuin Tikkurilaankaan. Ja kotimatka on vuorostaan lyhentynyt, hän iloitsee.

Törn vaihtoi vasta viime vuonna juniorisarjasta aikuisten sarjaan, mutta menestys on ollut mainiota. Heti ensimmäisessä naisten kilpailussaan, viime vuoden Finlandia Trophyssa, hän sijoittui kahdeksanneksi. Viime joulukuun SM-kisoista heltisikin sitten jo pronssia, Kiira Korven ja Beata Pappin jälkeen. Tätä kautta Törnille avautui heti paikka myös ensimmäisiin naisten arvokisoihin: viime kevään EM-kilpaluissa Törn oli alkukilpailun 14.

Lue lisää sanomalehti Keski-Uusimaasta lauantaina!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat