Viikko

Viikkouutisilla on nyt 37 000 lukijaa

MEDIA Sanomalehti Keski-Uusimaan luvut yhä kasvussa – nyt 64 000 lukijaa.

Myös Viikkouutisten jutut tavoittavat lukijansa yhä paremmin verkossa, vaikka selvästi suurin osa lehden lukijoista luottaakin yhä painettuun versioon.

arkisto/Anton Soinne

Keski-Uusimaa Viikkouutiset tavoittaa säännöllisesti 37 000 lukijaa. Tiedot käyvät ilmi tuoreesta Kansallisesta mediatutkimuksesta (KMT S17/K18).

Luvut on kerätty viime vuoden heinäkuun ja tämän vuoden kesäkuun välillä. Laskua edellisestä mittauksesta oli tuhat lukijaa.

Kokonaistavoittavuus tarkoittaa lehden paperisen numeron ja sen digitaalisten sisältöjen lukijoiden yhteismäärää viikon aikana.

Viikkouutisten lukijoista 32 000 tulee paperisen lehden puolelta.

Sanomalehti Keski-Uusimaan lukijamäärä jatkaa kasvuaan. Se tavoittaa nyt säännöllisesti 64 000 ihmistä.

Keski-Uusimaan kokonaistavoittavuudessa on kasvua vuoden 2017 KMT:stä 2 000 ja vuoden takaisesta tutkimuksesta 3 000 lukijaa.

Painetun Keski-Uusimaan lukijamäärä on pysynyt edellisestä tutkimuksesta ennallaan, sillä on 32 000 lukijaa. 14 prosenttia Keski-Uusimaan lukijoista lukee sekä paperista lehteä että sähköisiä tuotteita.

Etelä-Suomen Median useissa muissakin lehdissä tilastoitiin kasvua. Kokonaistavoittavuuttaan kasvattivat tilattavista lehdistä myös Porvoossa ilmestyvä Uusimaa ja kaupunkilehdistä muun muassa Mäntsälän Uutiset, Vantaan Sanomat ja Nurmijärven Uutiset.

Eniten lukijamääräänsä nosti Helsingin Uutiset, jolla on nyt 42 000 lukijaa enemmän kuin vuoden 2017 mittauksessa.

Yhteensä Etelä-Suomen Median lehdet tavoittavat viikoittain 1 007 000 lukijaa. Lukijamäärä kasvoi edellisestä mittauksesta 0,7 prosenttia, verkossa jopa 5,5 prosenttia.

Etelä-Suomen Media on osa Mediatalo Keskisuomalaista, jonka tuotteita lukee viikoittain 1 778 000 suomalaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat