Viikko

Leena Sivén pääsi jatkoon laulukilpailussa – "Parasta oli, kun joku yleisöstä sanoi, että kyllä meni kylmät väreet"

Leena Sivén sanoo olevansa amatöörinä hyvin tyytyväinen päästyään jatkoon Loistava laulaja -kisassa kovien ammattilaisten seurassa.

Sauvo Jylhä

Järvenpääläinen Leena Sivén pääsi jatkoon viime sunnuntaina järjestetyssä Loistava laulaja -kilpailussa. Tampereen Torni-hotellissa järjestetyn kilpailun 45+-sarjassa jatkoon pääsi 18 laulajaa.

Sivén esitti puolivälierässä Katri Helenan tunnetuksi tekemän Mun sydämeni tänne jää -kappaleen.

– Minua jännitti paljon, enkä itse ollut täysin tyytyväinen esitykseen, mutta silti tuntui, että pääsin kuulijoiden iholle. Parasta oli, kun joku yleisöstä sanoi, että ”kyllä meni kylmät väreet”. Se oli tarkoitukseni ja tavallaan se riittikin.

Kilpailun semifinaali ja finaali järjestetään 12.–13.11. Baltic Princess -laivalla. Kilpailijat valitsevat esitettäväkseen kolme Sauvo ”Saukki” Puhtilan tai Ilkka Vainion sanoittamaa biisiä.

– Siellä on mukana niin monta ammattilaulajaa, että olisi ihme, jos pääsisin viiden parhaan joukossa finaaliin. Mutta otan sen kokemuksena ja olen jo voittanut itseni, kun pääsin puolivälierästä jatkoon.

Laivalla esitettävät kappaleet esitetään televisiossa AlfaTV-kanavalla. Sivén on suunnitellut esittävänsä Tule lähemmäksi, Hymni rakkaudelle ja Uralin pihlajan.

– Voi olla, että Hymni rakkaudelle muuttuu vielä Valoa ikkunassa -biisiksi. Joka tapauksessa luvassa on vauhdikkaampia esityksiä, jotka näkyvät myös siinä, että voin revitellä vähän vaatteiden kanssa ja nuorentaa imagoa. Päällä on taatusti jotain muuta kuin mustaa.

Sivén aikoo treenata kappaleita itsekseen teettämällä taustanauhat. Niiden avulla hän voi treenata esityksiä vaikka työmatkoilla autossa.

AlfaTV:n verkkosivuilla voi pian äänestää Loistava laulaja -kilpailuun osallistuvia. Laivalla julkistetaan ja palkitaan yleisön suosikki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nyt katsotaan, kuinka amatööri pärjää – järvenpääläinen Leena Sivén pääsi jatkoon uudessa laulukisassa8.9.2018 07.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat