Viikko

Kellokosken VPK:n nuoret ottivat videokisan voiton

Kuntohälytys-videon kuvauksiin käytettiin yksi harjoituskerta, mutta suunnitteluun ja editointiin meni reilusti enemmän aikaa. tuloksena oli kisan voitto.

Kellokosken VPK:n nuoret voittivat Kuntohälytys-videokilpailun, jonka järjesti Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK.

Voitokkaan videon teko lähti liikkeelle nuorten omasta aloitteesta ja mielenkiinnosta. Kaiken luovan työn tekivät nuoret itse.

Video kuvattiin yhden viikkoharjoituskerran aikana, mutta sen ideointiin ja sekä videon editointiin kului paljon enemmän aikaa. Videon editointiin Toni Saastamoinen käytti aikaa useita tunteja. Oma haasteensa oli sopivan tekijänoikeuksien puolesta käytettävissä olevan taustamusiikin etsiminen.

Kilpailun ansioista palokuntanuorisotyö sai myös uudenlaista näkyvyyttä. Nuoret jakoivat videon linkkiä mm. Facebookin paikallisiin ilmoitustauluryhmiin sekä moniin palokunta-aiheisiin ryhmiin koti- ja ulkomailla. Nuoret myös keskustelivat keskenään siitä, mihin kanaviin videota voi jakaa, ettei se muutu huonoksi mainokseksi.

Keski-Uusimaa Viikko teki videohankkeesta jutun syyskuussa. Jutussa haastateltiin videon eteen suurimman työn tehneitä Tuomas Mikkolaa, Matias Mäensivua ja Toni Saastamoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kuntohälytys haastaa ylös, ulos ja liikkeelle – Oletko jo nähnyt Kellokosken VPK:n nuorten vauhdikkaan videon?25.9.2018 20.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Keski-Uusimaa uudistuu

Tilaa entistä monipuolisempi verkkopalvelumme tarjoushintaan

VerkkoPlus 3kk vain 8,90 e/kk

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat