Viikko

KUT vetää katsojia: musikaalia esitetään lähes loppuunmyydyille katsomoille

Elina Varjomäki ja Jussi Hongisto tähdittävät Viimeiset viisi vuotta -näytelmässä Keski-Uudenmaan teatterin näyttämöllä Keravalla.

Keski-Uudenmaan teatterin Viimeiset viisi vuotta -musikaalin sunnuntain 24.3. näytös on loppuunmyyty.

Kyseinen näytös on tänä keväänä toinen KUT:in esityksistä, joka on täyttynyt viimeistä paikkaa myöten.

Ensimmäisen kerran Keravan Kultasepänkadulla nähtiin loppuunmyyty näytös 3. helmikuuta, jolloin Ilkka Heiskanen esitti urheilusankanrista kertovan Elmo -näytelmänsä täydelle katsomolle.

Seuraavaksi Keski-Uudenmaan teatterissa ensi-iltansa saa perjantaina 8. maaliskuuta parisuhdekomedia Pientä laittoa ja keskiviikkona 20. maaliskuuta ensi-iltaan tulee komedianäytelmä Rempallaan.

Tuusulan Krapilla nähdään kesäteatterinäytelmä Tankki täyteen 2 – Maallamuuttajat ensi-ilta on 6.6.

– Uusien tilojen myötä KUT:in ohjelmisto on huomattavasti aikaisempaa monipuolisempi, kertoo teatterinjohtaja HeikkiLund.

KUT:in kevään ohjelmistossa hän luottaa etenkin kesäteatterin vetovoimaan, mutta sitä ennen komedian ystävien kannattaa hänen mukaansa käydä katsomassa myös omakotitalon remontoimisesta kertova Rempallaan -näytelmä.

– Komediat ovat olleet erittäin suosittuja keskiuusmaalaisen teatteriyleisön keskuudessa ja etenkin tämän näytelmän liput ovat olleet erittäin kysyttyjä, Lund kertoo.

KUT:in ohjelmistossa supersuosittua Kultakauttakin on mahdollista vielä käydä katsomassa Tuusulan Halosenniemessä. Kultakauden seuraava näytös on sunnuntaina 10. maaliskuuta.

Parhaillaan Keski-Uudenmaan teatterissa suunnitellaan jo ensi syksyn ohjelmistoa, joka julkaistaan kevään aikana.

– Tässä vaiheessa syksyn ohjelmistosta ei vielä sen enempää voi puhua, mutta luvassa on varmasti jotain sellaista, mitä KUT:issa ei ole aikaisemmin nähty, Lund lupaa.

Viimeiset viisi vuotta -esitykset: la 2.3. kello 18, su 3.3. klo 15, to 14.3. klo 19, pe 15.3. klo 19 ja to 28.3. klo 19 Keski-Uudenmaan Teatterissa, Kultasepänkatu 4.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Keski-Uusimaa uudistuu

Tilaa entistä monipuolisempi verkkopalvelumme tarjoushintaan

VerkkoPlus 3kk vain 8,90 e/kk

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat