Puheenaihe

Poliisi pyytää apua vasemmistoliiton kansanedustajaehdokkaan pahoinpitelyepäilyn selvittämiseksi – "Epäilty lähti polkupyörällä karkuun"

Suldaan Said Ahmed

Johanna Erjonsalo / Arkisto

Helsingin poliisi epäilee, että vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Suldaan Said Ahmed joutui maanantaina lievän pahoinpitelyn ja kunnianloukkauksen kohteeksi Itä-Helsingissä. 

Epäillyt rikokset tapahtuivat noin kello 13.30 aikaan.

Poliisi kertoi tutkinnan etenemisestä tiistaina. Poliisi ei ole tavoittanut epäiltyjä, mutta on kuullut tapahtumien kulusta Said Ahmedilta.

– Kansanedustajaehdokas oli oman kertomansa mukaan osallistunut vaalitapahtumaan Itäkeskuksessa ja oli aikeissa matkustaa metrolla Kontulaan, kun hänen luokseen tuli kaksi hänelle entuudestaan tuntematonta miestä. Toinen miehistä tönäisi häntä rintaan ja solvasi häntä erilaisilla loukkaavilla ilmauksilla, Helsingin poliisi kertoo tiedotteessa.

Tämän jälkeen  Said Ahmed oli noussut metroon ja kertoi miesten tulleen samaan metrovaunuun. Kaikki jäivät pois Kontulan asemalla.

Said Ahmedin mukaan solvaaminen jatkui koko metromatkan ajan aina Kontulan ostoskeskukselle asti. 

Kontulan ostarilla Said Ahmed tapasi poliisipartion ja kertoi heille tapahtuneesta. 

– Hän osoitti partiolle miehen, ja partio lähti miehen perään. Kun rikoksista epäilty havaitsi poliisin, hän lähti polkupyörällä karkuun. Partio etsi miestä lähialueelta, mutta hän jäi kateisiin, poliisi kertoo tiedotteessa.

Said Ahmed kertoi poliisille, että epäilty mies oli myös tärvellyt hänen kampanjamateriaaliaan sekä solvannut kansanedustajaehdokasta puolustaneita sivullisia. 

Tapahtumaan liittyvät havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse [email protected] tai numeroon 029 541 7931.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Verokone

 

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat