Puheenaihe

Jo kolmas vaaleihin liittyvä pahoinpitelyepäily – MTV: Reformin ehdokas kertoo saaneensa kepistä

Pääkaupunkiseudulla on vajaan viikon sisällä sattunut kolme poliitikkoihin kohdistunutta hyökkäysepäilyä. Kuva ei liity tapaukseen. 

Jussi Vehkasalo / Arkisto

Helsingin Kampissa viime lauantaina järjestetyssä mielenosoituksessa sattui väkivaltainen kahakka, jonka osapuolista yksi on nyt astunut MTV Uutisten mukaan esiin.

Reformi-liikkeen kansanedustajaehdokas Panu Huuhtanen kertoo olevansa yksi tilanteessa pahoinpidellyksi joutuneista.

Poliisille on tehty rikosilmoitus viidestä pahoinpitelystä, joissa mielenosoittajien epäillään pahoinpidelleen mielenosoitusta kuvanneita. Iltalehden mukaan Narinkkatorilla oli käynnissä kurdien kokoontuminen.

Huuhtanen kertoo, että kaksi tai kolme henkilöä tuli lyömään häntä – lisäksi yksi henkilö yritti aluksi hyppypotkua ja sen jälkeen potkaisi Huuhtasta. Hän kertoo yrittäneensä paeta paikalta. 

MTV Uutisille Huuhtanen kertoo, että häntä oli pahoinpidelty myös vastaavan mielenosoituksen yhteydessä kuukausi aiemmin Narinkkatorilla. Helsingin poliisi vahvistaa saaneensa tuosta tapahtumasta rikosilmoituksen.

Huuhtasen kertoma tapaus oli jo kolmas vajaan viikon aikana sattunut, poliitikkoihin kohdistunut väkivallanteko tai uhkatilanne. Ulkoministeri Timo Soinin (sin.) kimppuun yritettiin käydä sunnuntaina, ja vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokas Suldaan Said Ahmed joutui maanantaina uhatuksi tilanteessa, jota poliisi tutkii lievänä pahoinpitelynä sekä kunnianloukkauksena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Poliisi pyytää apua vasemmistoliiton kansanedustajaehdokkaan pahoinpitelyepäilyn selvittämiseksi – "Epäilty lähti polkupyörällä karkuun"26.3.2019 11.39
Poliisi vasemmistoliiton kansanedustajaehdokkaan pahoinpitelystä: "Valvontakameroiden kuvien saaminen kestää aikansa"26.3.2019 13.09
Mies yritti hyökätä Timo Soinin kimppuun Vantaalla, turvamiehet taltuttivat riehujan24.3.2019 13.09
Video – Näin Timo Soini kommentoi lyöntiyritystä: "Sata halausta, pari kolme karkeampaa puheenvuoroa ja sitten tämä"24.3.2019 14.44
Poliisi: Timo Soinin kimppuun hyökännyt mies toimi ilmeisesti hetken mielijohteesta25.3.2019 11.34

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat