Paikalliset

Tuusulan rakennuspalo: Pelastuslaitokselta dramaattisia kuvia – näin koirien henki pelastettiin

Koirille annettiin lääkehappea. Pentu virkosi noin vartin jälkeen.

Pelastuslaitos

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on julkaissut dramaattisia kuvia Tuusulan Paijalassa torstaina savusta pyörtyneiden koirien pelastamisesta.

Pelastuslaitos sai torstaina hälytyksen kaksikerroksisen luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan huoneistoon kello 10.57.

Huoltomies oli soitettu kohteeseen tarkastamaan hälyttävää palovaroitinta ja oven avatessaan hän havaitsi asunnossa olevan runsaasti savua. Tämän jälkeen hän sulki huoneiston oven ja soitti hätänumeroon.

Pelastuslaitoksen yksiköiden saapuessa kohteeseen oli savuraja asunnossa jo lattiatasossa. Ulos tulleet naapurit kertoivat asunnossa olevan kaksi koiraa, ihmisiä ei asunnossa ollut.

Keittiöstä löytyneen alkupalon sammutuksen jälkeen myös koirat löydettiin ja kannettiin takaoven kautta ulos, jossa tajuttomia koiria ensihoidettiin lääkehapella.

Noin vartin jälkeen koirissa oli jo selviä virkoamisen merkkejä. Paikalle soitettiin myös eläinlääkäri huolehtimaan koirien jatkohoidosta.

Pelastuslaitos tuuletti palaneen asunnon sekä sen viereisen asunnon, muissa asunnoissa riitti painovoimainen tuuletus eli ovien ja ikkunoiden avaaminen.

Tehtävään osallistui yhteensä seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä sekä yksi ensihoitoyksikkö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tuusulan rakennuspalo: Asunto täyttyi savusta – ensihoitajan ansiokas työ pelasti kaksi tajutonta koiraa16.5.2019 12.21
Rakennuspalo Tuusulassa – asunnosta pelastettiin kaksi koiraa16.5.2019 11.37

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat