Paikalliset

Järvenpään Keskusta esittää Keskustan Uudenmaan piirin puheenjohtajaksi Sonja Hällforsia

Sonja Hällforsin mielestä järjestötyön pitäisi tuottaa enemmän iloa kuin vaivaa.

Keskustan Uudenmaan piirille valitaan uusi puheenjohtaja 9.11.2019, ja Järvenpään kuntayhdistys katsoo, että tehtävään parhaiten juuri nyt sopii Sonja Hällfors.

– Sonjalla on kokemusta Keskustasta kaikilta tasoilta kuntayhdistyksestä eduskuntaan. Hänellä on tuoreita ajatuksia siitä, miltä Keskustan pitäisi Uudellamaalla näyttää ja miten Uudenmaan piiriä pitää kehittää. Piiri tarvitsee nyt aiempaa tavoitteellisempaa toimintaa, mikä tukee paikallisia toimijoita niin järjestötyössä kuin kuntapäätöksenteossa, Järvenpään Keskustan puheenjohtaja Tomi Passi sanoo.

Hällfors pitää tärkeänä, että puheenjohtajaa valittaessa piirissä ja uusmaalaisissa keskustayhdistyksissä käydään perusteellinen, yhteinen keskustelu siitä, mitä piiriltä halutaan ja mikä on piirin suunta.

– Koko toimintakulttuuri on päivitettävä, jotta piiristä olisi enemmän hyötyä niin jäsenille kuin yhdistyksille. Järjestötyön pitää tuottaa enemmän iloa kuin vaivaa. Ensi vuosi on piirillemme näytön paikka, sillä Keskustan puoluekokous järjestetään piirimme johdolla Vantaalla kesäkuussa 2020. Se on konkreettinen lähtölaukaus kohti kuntavaaleja, joissa haluamme ehdottomasti pärjätä ja voittaa lisäpaikkoja valtuustoihin, Hällfors sanoo.

Hällfors, 30, työskentelee tällä hetkellä viestintäpäällikkönä yrittäjäjärjestössä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa toimittajana, kansanedustajan avustajan eduskunnassa sekä poliittisena suunnittelijana Keskustan puoluetoimistolla.

Hällfors on toiminut Järvenpäässä varavaltuutettuna sekä lautakunnan jäsenenä ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus luottamustehtävistä valtakunnallisissa nuorisojärjestöissä.

Hällfors on vastikään muuttanut Sipooseen asuttuaan lähes 30 vuotta Järvenpäässä. Koulutukseltaan hän on Master of Philosophy (MPhil) rauhantutkimuksesta Trinity College Dublinista, Irlannista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jenny Hasusta Kaikkosen eduskunta-avustaja – Sonja Huttunen uusiin tehtäviin19.12.2017 14.15
Antti Kaikkosen aitous, tunteikas puhe ja kiri eivät riittäneet – torniolainen tahtonainen Katri Kulmuni on keskustan uusi puheenjohtaja7.9.2019 18.25

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat