Paikalliset

Isäntä hississä, koira hissin katolla – pelastuslaitoksella erikoinen keikka Keravalla

Kuvituskuva

Sirkku Aalto

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos joutui varsin erikoisen ja harvinaisen pelastustehtävän eteen maanantai-iltana Keravalla Kanniston kaupunginosassa. Noin puoli kymmenen aikaan tuli eläimen pelastustehtävä kerrostaloon.

Pelastuslaitoksen saavuttua paikalle ilmeni, että kyseessä onkin sekä ihmisen että eläimen pelastustehtävä.

Hissi oli jumittunut kerrosten väliin ja sisällä hississä oli mies. Ja hissikorin katolla oli miehen pieni terrierimäinen koira.

– Mies ja koira olivat menneet hissiin, joka jäi jumiin. Se, että miten koira oli päässyt hissikorin katolle, jäi mysteeriksi. Mutta, on kyllä sen verran harvinainen tapaus, ettei ole mitään vastaavaa sattunut minun urani aikana, kuvaili päivystävä paloesimies Mikko Karvonen Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Pelastuslaitoksen väki avasi jumiutuneen hissin oven ja nosti koiran hissin katolta turvaan. Samalla avauksella hississä ollut mies pääsi kipuamaan hissistä rappukäytävään. Kummallekaan ei tilanteesta aiheutunut vahinkoa. Hissi jäi odottamaan korjaajien saapumista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Pelastuslaitoksella oli erikoinen hälytystehtävä  – -183-asteista happea sisältänyt pullo vuoti asuntoon Kellokoskella2.10.2019 08.56
Pelastuslaitos koulun edustalla säikäytti koululaiset ja vanhemmat – rehtori kertoo nyt, mistä oli kyse9.9.2019 12.39
Moottoripyöräilijä törmäsi autoon Järvenpäässä – pelastuslaitokselta muistutus autoilijoille29.8.2019 17.32

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Verokone

 

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat