Paikalliset

Valojohto roikkui vaarallisen matalalla risteyksessä Tuusulassa – mopotyttö joutui väistämään kaatunutta liikennemerkkiä ojaan

Kuvituskuva. Jussi Vehkasalo

Hätäkeskukseen ilmoitettiin tiistaiaamuna hieman ennen kahdeksaa, että valojohto roikkuu matalalla Paijalantien suuntaisesti Hankkijantien risteyksessä Tuusulassa.

– Valotolppa oli mennyt nurin todennäköisesti henkilöauton törmättyä siihen ja siksi valojohto roikkui matalalla, kertoo päivystävä paloesimies Jukka Lindqvist Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Kun pelastuslaitos tuli paikalle, oli mopotyttö kaatuneena ojassa.

– Autoilija oli kaatanut myös pyörätien merkin pyörätien päälle ja tyttö oli väistänyt sitä ojaan. Hänelle ei kuitenkaan käynyt kuinkaan.

Pelastuslaitos laittoi noin 1,5 metrin korkeudella roikkuneeseen valojohtoon palokunta-nauhaa ja ilmoitti ongelmasta katuvaloja hoitavalle yritykselle, josta luvattiin tulla korjaamaan vaaratilanne mahdollisimman pian.

– Valojohto olisi voinut olla todella kohtalokas esimerkiksi motoristille ja mopoilijalle. Näitä tapahtuu jonkin verran, että aiheutetaan vahinkoa ja karataan paikalta siitä ilmoittamatta. Ei osata ajatella, että siitä voi aiheutua vaaraa muille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kännykkää etsinyt kuski ajoi valotolppaan4.6.2019 08.46
Valotolppa kärysi Järvenpäässä – Luultavasti sytytetty ilkivaltaisesti4.12.2018 08.29

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat