Urheilu

Nollapelin torjunut Lukon Lehtinen pääsee ensimmäistä kertaa Tallinnaan

Rauman Lukon voittoputken venymisen jo yhdeksään otteluun taannut maalivahti Lassi Lehtinen ei liikoja jaksanut hehkuttaa sen enempää HPK:n kaatumista numeroin 2–0 kuin kauden toista nollapeliäänkään.

– Kova matsi, jossa äijät panivat kaiken likoon. Lopussa yritin vielä tarjota Bonolle (Ilkka Heikkinen) paikkaa panna kiekko tyhjiin, mutta ei kelvannut, Lehtinen tiivisti miesten jääkiekkoliigan ottelun jälkeen.

Lauantaina Tallinnassa pelattavasta Pelicans-ottelusta Lehtisellä oli tarjota jopa yllätys.

– En ole ikinä käynyt aikaisemmin Tallinnassa. Nyt näkee senkin, mitä siellä on, Lehtinen paljasti.

Torstaisen ottelun molemmat maalit tehtiin toisessa erässä. Avausmaalin viimeisteli 18-vuotias hyökkääjälupaus Mikko Petman, ja 2–0-osuman teki ylivoimalla Pathrik Westerholm.

Molempiin maaleihin ensimmäiseksi syöttäjäksi merkittiin puolustaja Tarmo Reunanen, joka on parantunut peliään kovasti sitten vastuuvalmentaja Pekka Virran taannoisten haukkujen.

– Me pelasimme nyt voittavaa jääkiekkoa. Puolustimme pysymällä kiekossa myös hyökkäysalueella, eli työjääkiekko tuli takaisin. Erityisen tyytyväinen olen johtoasemassa pelaamiseen. Joukkuepelaaminen ja pelin rakenne ovat kohdallaan, mutta silti on vielä varaa parantaa, Virta sanaili.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat