Puheenaihe

Kolme loukkaantui vakavasti kolarissa Keravalla – alaikäinen, rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja pakeni paikalta

KOLARI: Yhden loukkaantuneen vammat ovat päivystävän palomestarin mukaan erittäin vakavia. Loukkaantuneet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan.

Henkilöauto meni kolarissa todella rujoon kuntoon.

Artjom Totsenoi

Neljä ihmistä on loukkaantunut henkilöauton ja pakettiauton kolarissa Keravalla Uudellamaalla. Yhden loukkaantuneen vammat ovat päivystävän palomestarin mukaan erittäin vakavia.

Loukkaantuneet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Onnettomuuspaikalta paennutta alaikäistä kuljettajaa epäillään poliisin mukaan muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Onnettomuus sattui Huhtimontiellä Keravan vankilan lähistöllä hieman ennen puolta yötä. Molemmissa autoissa oli kaksi ihmistä. Henkilöauto oli ollut pysähdyksissä levikkeellä ja lähti tekemään U-käännöstä, kun takaa tullut pakettiauto ajoi henkilöauton kylkeen. Törmäys oli erittäin raju.

Helsingin poliisin johtokeskuksesta kerrotaan, että pakettiauton kuljettajaksi epäilty 17-vuotias lähti onnettomuuspaikalta karkuun. Häntä etsittiin aamuyöllä kolmisen tuntia, kunnes hänet löydettiin sivullisen avustuksella useamman kilometrin päästä teollisuusalueelta. Etsintöihin osallistui poliisikoira, rajavartiolaitoksen helikopteri ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu.

– Mies puhalsi vielä löydettäessä törkeän rattijuopumuksen lukemat, kertoo yleisjohtaja Patrik Karlsson Helsingin poliisin johtokeskuksesta.

Tapahtumia tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Kuljettaja puhalsi myös poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat.

Turmapaikalta paennut nuorukainen oli poliisin mukaan ainakin päällisin puolin hyvässä kunnossa, mutta hänet vietiin yöksi sairaalaan tarkkailuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kahden auton risteyskolari Keravalla – onnettomuudessa mukana 7 henkilöä4.2.2020 08.37
Kolari eläimen kanssa? Todennäköisin vaihtoehto on valkohäntäpeura12.2.2020 20.15
Yleisin liikennevahinko tapahtuu peruuttamalla – kurjan kelin kolaripiikeissä onnettomuuksia tuplasti tavallista enemmän4.2.2020 10.07

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat