Muokkaa

JäPS naiset kauden avausvoittoon Mikkelissä

Hienoisesta jännityksestä huolimatta JäPS naisten peli käynnistyi naisten kakkosen kauden ensimmäisessä ottelussa mallikkaasti. Ensimmäisistä minuuteista alkaen peli oli JäPSin hallinnassa. Ensimmäisen puoliajan maalit olivat Natalia Kusminin käsialaa. Toisella puoliajalla puolustuksesta nousun tehnyt Saima Siivonen teki ensimmäisen maalin. Natalia paranteli vielä lukemia, joten ottelu päättyi lukemiin 0-4 (0-2). Koko talven B-tyttöjä ja naisia valmentanut Panu Suomi myhäili tyytyväisenä: "Tästä on hyvä jatkaa"

Pu-62 oli panostanut ottelun markkinointiin ja katsojia oli saapunut paikalle 132. Paikallinen lehtikin oli paikalla. Kotijoukkueen valmentaja kehui vierasjoukkueen valmiutta. Hän piti JäPSiä yhtenä lohkon kovimmista joukkueista. PU-62 oli pelannut viime kauden naisten ykkösessä. Pudottuaan takaisin kakkoseen joukkue oli nuorentunut ja uusia pelaajia oli mukana kymmenkunta. JäPSin ainoa ensikertalainen naisten sarjassa oli pirteästi vaihdosta kentälle tullut B-tyttö Minttu Hukkanen.

Ottelunpöytäkirja

JäPS naisten kausi jatkuu kotona Koivusaaren tekonurmella lauantaina 9.5. klo 18.

 

Järvenpään Palloseura

Järvenpään Palloseura on perustettu v. 1947. Pienestä asemakylän palloilulajien seurasta on kuudessa vuosikymmenessä kehkeytynyt yksi Suomen suurimmista jalkapallon erikoisseuroista. JäPS:llä on noin 1000 jäsentä, joista noin 900 on juniori-ikäisiä tyttöjä ja poikia. Seuran omat www-sivut löytyvät osoitteesta www.japs.fi