Muokkaa

TuPS:n miehet kesätauolle lohkokakkosena

Tuusulan Palloseuran miesten sarjakausi Uuudenmaan piirin kolmosessa on ensimmäisen puoliskon osalta sujunut hyvin. Talven hienot menestysotteet Suomen cupissa loivat odotuksia, jotka TuPS.n miehet ovat pystyneet täyttämään myös sarjassa. Miesten kolmosessa on keikuttu ajoittain jopa lohkon ykkösenä ja nyt kesätauolle jäädään lohkon sijalta kaksi. Lohkon kärkipaikkaa melko suvereenilla tasolla pitää espoolainen EsPa, joka muutama vuosi sitten pelasi jopa yhden kauden miesten kakkosta noustuaan - ja pudotettuaan silloisissa nousukarsinnoissa-  Keski-Uudeltamaalta Pallokerho Keski-Uusimaan (PKKU) sijasta liiton sarjaan.

TuPS pelasi viimeisen sarjaottelunsa ennen taukoviikoille jäämistä sunnuntaina 28.6. Espoossa, jossa käytiin titaanien taistelu lohkon kärkikamppailuna EsPa-TuPS. TuPS lähti otteluun pahasti kärsivänä osapuolena, sillä katsomon puolelta ottelua joutui seuraamaan pino joukkueen kokeneita pelimiehiä loukkaantumisten ja varoitustilien täyttymisten vuoksi. Mukaan oli otettu A-junioreista Tony Lehtimäki, joka pääsi pelikentälle toisella puoliajalla. Ottelun avausmaalin EsPa heitti TuPS:n verkkoon jo ennen kuin peliä oli kovinkaan pitkään ehditty edes pelata ja EsPa hallitsikin peliä koko ensimmäisen puoliajan päästen lähtemään 3-0 tilanteessa tauolle. Toisella puoliajalla TuPS heräsi taistelemaan sinnikkäästi jopa koko peliä halliten ja enempää maaleja ei nähty EsPa:lta muttei myöskään TuPS:lta. Lopputulos 3-0 on ennakkoasetelmaan nähden hyvä tulos ja siitä on mukava jäädä lyhyelle lomalle. 

Sarja jatkuu TuPS:n osalta heinäkuussa 20.päivä, jolloin joukkue matkaa vierasotteluun Väinämöisen kentälle helsinkiläistä nousijajoukkuetta PPJ:tä vastaan. 

Tuusulan Palloseura

Tuusulan Palloseura r.y. on vuonna 1971 perustettu Tuusulan suurin jalkapalloseura, joka toimii etelä-Tuusulassa. 
Seurassa on noin 650 pelaajaa, joista suurin osa on lapsia ja nuoria. Lisäksi meillä on miesten joukkueet sekä KKI-joukkueet miehille ja naisille. Seuran toiminta perustuu pelaajien pitkäjänteiseen ja kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Toimimme jalkapallolajin eteen suurella sydämellä. 

Seuran omat kotisivut ovat osoitteessa www.tups.fi