Muokkaa

Nuorille naisille stipendi haettavana

Alueen nuori nainen, jolla on haave ja suunnitelmia kehittää itseään, voi nyt hakea stipendiä haaveensa toteuttamiseen.  Zonta-kerho Tuusula - Kerava- Järvenpää julistaa haettavaksi tuhannen euron arvoisen ZONTA-TYTTÖ -stipendin.  Edellytyksinä on, että on 17-23 vuotias ja asuu Tuusulassa, Keravalla tai Järvenpäässä.  Jos sinulla on haave tai suunnitelma kehittää itseäsi ja tarvitset sen toteuttamiseen taloudellista tukea, kannattaa stipendiä hakea.  Hakemus tulee lähettää 8.1.2016 mennessä osoitteella [email protected].  Siinä tulee kertoa hakijasta itsestään, tavoitteista ja tähänastisista saavutuksista.  Kannattaa myös kuvata hyvin, miten käyttäisi stipendin.  Stipendi on tarkoitus julkistaa maaliskuussa 2016.

Kommentit (1)

Kommentit

Zonta-toiminta naisten ja tyttöjen aseman parantamiseksi

 

Tuusula-Kerava-Järvenpään alueen Zonta-kerho toteuttaa palvelu- ja vaikuttamistyön

avulla Zonta-toiminnan  tavoitteita naisen aseman parantamiseksi ja

vahvistamiseksi.  Jäseninä on eri ammattialoja edustavia alueen naisia.

Zontat ovat  mm. myötävaikuttaneet osaltaan siihen,

että Paasikiven Nuorisokylän Säätiöllä on mahdollisuus perustaa perheväkivaltatyön

palvelukeskus Keravalle RAY:n rahoituksen turvin. 

Nuorten tyttöjen  haaveiden ja suunnitelmien toteuttamiseksi Zontat antavat tänä keväänä stipendin jo neljättä kertaa valittavalle Zonta-tytölle.  Stipendin saaja julkistetaan 8.3.2016.

Keski-Uusimaan Zonta-naiset

Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueen Zonta-naiset

Tuusula-Kerava-Järvenpään alueen Zonta-kerho toteuttaa palvelu- ja vaikuttamistyön avulla Zonta-toiminnan  tavoitteita naisen aseman parantamiseksi ja vahvistamiseksi.  Jäseninä on eri ammattialoja edustavia alueen naisia.

Zontat ovat  mm. myötävaikuttaneet osaltaan siihen, että Paasikiven Nuorisokylän Säätiöllä on mahdollisuus perustaa perheväkivaltatyön palvelukeskus Keravalle RAY:n rahoituksen turvin.