Muokkaa

KUUTIO lopetti toimintansa vuoden 2015 loppuun :(

Hei festivaalikansa, uutinen tulee tänne hieman myöhässä mutta olemme ilmoittaneet asiasta jo aiemmin KUUTIO-Kaupunkifestivaalin Facebook-sivulla.

KUUTIO lopetti toimintansa vuoden 2015 loppuun.


Kiitos kaikille KUUTIO-toiminnassa mukana olleille: yleisölle, esiintyjille ja tuotantoporukalle. Erityiskiitos kaikille KUUTIO-tapahtumien tukijoille, yhteistyökumppaneille, kaupungille, yrityksille, ravintoloille sekä paikallismedialle. 

Meillä on ollut hienoja hetkiä, upeita keikkoja ja paljon iloa tarjota Keravan kulttuurielämään.

Valitettavasti nyt on tullut aika sanoa yhdelle ajanjaksolle hyvästit ja lopettaa KUUTIO-kaupunkifestivaalin tekeminen. Järjestämmekö tapahtumia jatkossa - se jääköön nähtäväksi. Yhdistys jatkaa olemassaoloaan joten olkaahan kuulolla :)

 

Rakkauden ja elämyksien täyteistä vuotta 2016 toivottavat KUUTIO:n tekijät Sami, Ina, Marjorie, Laura, Pamsu, Hilli ja Juho

Taidot Esiin

Taidot esiin ry järjestää KUUTIO kaupunkifestivaalia ja tuottaa tapahtumia.

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja laajentaa Keski-Uudenmaan kulttuuritarjontaa järjestämällä tapahtumia kyseisellä alueella. Tarkoituksena on myös edistää kulttuuritapahtumatietoisuutta, auttaa tukemaan osaamista ja harrastuneisuutta kaikilla niillä osa-alueilla mitkä liittyvät kulttuuritapahtumatuotantoon. 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kulttuuritapahtumia joihin on mahdollisuus osallistua yleisöksi tai tulla tekemään tapahtumaa ja näin tuomaan omaa osaamistaan esiin. Taidot Esiin ry. pitää tavoitteenaan järjestää kerran vuodessa yhden isomman festivaalin ja lisäksi pienempiä tapahtumia. Tulevaisuudessa yhdistys pyrkii olemaan yksi monipuolisimmista Keski-Uudenmaan kulttuuritapahtumien tarjoajista.

Arvojamme on: oman tekemisen esille tuominen osana tapahtumaa, kaupunkilaisten kulttuurielämysten arvostuksen lisääminen, yhteisöä ja yksilöä arvostava näkökulma kulttuurin tuottamisessa, kulttuurin ja toiminnan tarjoaminen paikkakunnalla, kulttuuritapahtumatietoisuuden lisääminen, persoonallisen osaamisen tukeminen, perheiden yhteinen aika ja tekeminen sekä tasa-arvo.

Visiona on vakiintua yhdistyksen kotipaikkakunnalla ja myöhemmin valtakunnallisella tasolla vakavasti otettavaksi kulttuuritoimijaksi. Haluamme olla yksi kaupungin monipuolisimpia kulttuurikumppaneita ja luoda pitkäaikaisvaikutuksia kaupunkilaisten hyvinvointiin. Arvona on myös auttaa tukemaan kulttuurillista ja taiteellista harrastuneisuutta ja osaamista.