Muokkaa

Saara ja Iina mitalijahtiin Kuortaneelle

Iina-Kaisa Mäkelän kuulaenntäys on 14.57.

Toivo Hakanen

Saara Hakanen on hypännyt hallikaudella pituutta 606

Toivo Hakanen

Tulevana viikonloppuna kilpaillaan SM-hallimoniottelut Kuortaneella. KUY:ltä kisoihin lähtee pieni, mutta sitäkin laadukkaampi joukkue. Saara Hakanen ja Iina-Kaisa Mäkelä ovat molemmat vahvoja ehdokkaita 17-sarjan halli 5-ottelun suomenmestareiksi.

Hallikauden esitysten perusteella voidaan molemmilta edustajiltamme odottaa erityisesti vahvaa hyppykuntoa. Tästä osoituksena muun muassa Saaran tuplamestaruus nuorten SM-hallikisojen pituushypyssä ja 3-loikassa, sekä Iinan nuorten sm-hallikisojen 3-loikan hopeamitali. Iina on myös esiintynyt edukseen kuulapaikalla. Hänen kuulaennätyksensä on nuorten halli sm-kisoissa työnnetty 14.57. Juoksulajit ovat ottelijoillemme pieni arvoitus. Molemmat osoittivat kuitenkin hyvää juoksukuntoa olemalla mukana KUY:n 4x300 metrin SM-hallipronssia saavuttaneessa joukkueessa.

Naiset 17 sarjan 5-ottelu käydään sunnuntaina 13.3. Ottelussa mukana olevat lajit ovat 60m aj, korkeus, kuula, pituus ja 800m. Kisaan on ilmoittautunut 24 urheilijaa. Saaran ja Iinan pahimmat haastajat lienevät EsboIF:n Ida Ounaslehto, Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Ada Koistinen ja Tampereen Pyrinnön Frida Hämäläinen.