Muokkaa

Uuden vuoden Qigong-kurssi Järvenpäässä ke 11.1.2017

UUDEN VUODEN QIGONG-KURSSI KE 11.1.2017 JÄRVENPÄÄSSÄ

Qigong-opettaja Sensei Takeshi Tsumura saapuu Suomeen tammikuussa 2017. Hän opettaa usealla paikkakunnalla Suomessa sekä myös Virossa, Tallinnassa.

Järvenpäässä järjestetään Uuden Vuoden Qigong Tsumura Sensein johdolla keskiviikkona 11.1.2017. Tapahtuma tulkataan suomeksi. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille ja se sopii myös vasta-alkajille. Tapahtumasta löydät lisätietoja osoitteesta www.sanbao.fi

Aika ja paikka:

Keskiviikkona 11.1.2017 klo 19-21
Louhelan sali, Louhelankuja 1, Järvenpää

Kurssin sisältö:

Qigongin perusteita kuten Swaishou ja selkärangan liikutteluharjoitukset.
Pääaiheena Qigongin Zhan Zhuang -harjoitukset ja Wuxing Zhan Zhuang eli qigongin viiden elementin seisomisharjoittelu.

Hinta:

20€, maksetaan käteisellä tapahtuman alussa.
Varaa tasaraha ja saavuthan ajoissa paikalle, jotta ehdimme hoitamaan maksuasiat ennen harjoituksen alkua.

Lisätiedot:

Elisa Vuorenmaa, [email protected], puh. 045 6785708 (parhaiten tavoittaa laittamalla tekstarin, whatssapp- tai mese-viestin)

Lisätiedot Suomen ja Viron muista kursseista saat Suomen Qigong -yhdistyksen sivuilta osoitteesta suomenqigong.fi

Sanbao Järvenpää

Sanbao Järvenpää ry. tarjoaa jäsenilleen kiinalaisten terveysliikuntalajien taijin, qigongin ja yiquanin  sekä myös asahin harjoitusmahdollisuuden Järvenpäässä. Lajit sopivat kaiken kuntoisille ikään ja terveyteen katsomatta.

Sanbao Järvenpää ry. on perustettu marraskuussa 2013. Seura toimi aiemmin Sandokai ry:n taijiquan-alajaostona 2000 luvun alusta alkaen. Tätä ennen seuran aktiivijäsenet ja ohjaajat toimivat mm. Järvenpään Naisvoimistelijoiden alaisuudessa vuodesta 1989, joten seuralla on jo pitkä perinne kiinalaisten lajien ohjauksesta ja harrastusmahdollisuuksien tarjoamisesta Järvenpäässä.