Muokkaa

Parlamenttihiihdot Keinukalliolla lauantaina

Keravan Keinukalliolla hiihdetään lauantaina 25.2 Pohjoismaisten parlamenttien mestaruushiihdot. Suomen, Ruotsin ja Norjan eduskuntien urheilukerhojen joukkueet mittelöivät henkilökohtaisessa hiihtokilpailussa sekä neljän osuuden, kansanedustajista ja virkamiehistä muodostuvan joukkuesprinttiviestin.

Keravan Urheilijat ja Keravan kaupunki kilpailevat myös joukkueineen sprinttiviestissä. Keravan Urheilijoiden kokoonpanossa on Timo Sirola (suunnistus), Elisa Aunola (soutu), Antti Rönkkö (yleisurheilu) ja Mari Siren-Koskinen (hiihto). Keravan kaupungin viestiä vie Esa Savenius, Leena Harjula-Jalonen, Pertti Syrjälä ja Eeva Lahtinen.

Yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailuja ja parhaat näköalapaikat pulkkamäestä ja juoksuportaista täyttynevätkin nopeasti. Huomioitava kuitenkin on, että stadionalueen viereiset parkkialueet on varattu kilpailukäyttöön klo 12-17 ja tykkilumilatu on suljettu kilpailuiden ajaksi klo 13-17. Pulkkamäkeen ja juoksuportaisiin kulku on sallittu ainoastaan merkityistä paikoista. Latu ja parkkialueet avataan kilpailuiden jälkeen.

Kilpailusivut löytyvät osoitteesta: www.keravanurheilijat.fi/hiihto/kilpailut/parlamenttihiihto/

 

Keravan Urheilijat

Keravan Urheilijat (KeU) liikuttaa jäseniään viidessä toisiaan tukevassa lajissa: suunnistuksessa, hiihdossa, yleisurheilussa, soudussa ja painissa. Lajien kirjo mahdollistaa ympärivuotisen harrastamisen. Keravan Urheilijoissa voi liikkua kaikilla tasoilla kilpailumielellä tai kuntoilun vuoksi. Seurassa on myös tarjolla aktiivista toimintaa lapsille. Keravan Urheilijat on perustettu 1918. Seurassa on noin 700 jäsentä. www.keravanurheilijat.fi