Muokkaa

Siskot ja Simot keikkailee taas Tuusulassa: Taas on aika auringon

Visual Hunt

Su 11.6.2017 klo 13-15 / Elisabet ja Eemil-koti (Swinginpolku 4, Tuusula)

Tule viettämään kesäinen sunnuntai Elisabet ja Eemil -kodille, kun Siskot ja Simot vievät pihajuhlat ilostuttamaan hoivakodin ikäihmisten arkea. Tarkoituksena on ulkoilla asukkaiden kanssa sekä grillailla ja musisoida Paikalla myös tukikoiria ja taikuri!

Tarvitsemme vapaaehtoisia auttamaan pyörätuolilla liikkuvia asukkaita ulkoilussa, avustamaan ruokailussa sekä juttuseuraksi pihajuhlan aikana.

Tempaus saattaa aiheuttaa naurunpyrskähdyksiä, odottamattomia kohtaamisia sekä valloittavaa hyvänolontunnetta. Pyörätuoliajokorttia ei vaadita, ihmisläheisyydestä plussaa. Tervetulleita ovat kaikki vauvasta vaariin, kissoista hevosiin. Erityisesti omaiset on kutsuttu mukaan!

Ilmoittautuminen 6.6. mennessä [email protected] / 0400 499 140

 

Lämpimästi tervetuloa!

Tuusulan Siskot ja Simot 

 

 

Siskot ja SImot

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö, joka järjestää mm. teemoiltaan vaihtelevia kohtaamisen pop up-tyylisiä tapahtumia, Välittämisen keikkoja, joihin osallistumisen kynnys on matala.

Siskot ja Simot ovat pääsääntöisesti toimineet ikäihmisten parissa, mutta Välittämisen keikkoja on tehty myös kehitysvammaisten kanssa. Toimintaa ei ole siis sidottu mihinkään ryhmään, vaan keikkoja tehdään siellä missä tarve on.

Kotisivu: www.siskotjasimot.fi